毒遊四國.岡山 [多圖多字走甜無趣]

718 回覆
103 Like 2 Dislike
四國好正

去碼啦

去呀去呀,不過應該拆開2次去
第1次只去香川、愛媛。我想留多啲時間去瀨戶內海睇藝術品。
四國好正

去碼啦

下次展出好似要19年 不過好似有D常設展品
四國好正

去碼啦

下次展出好似要19年 不過好似有D常設展品

常設都夠我睇啦。唔使同人迫
六月去完
係幾舒服

勇者無懼 果3.6分邊度來

鷄拉麵其實好好味如果係烏鷄以外 有3.6分 應該會真係幾正

我係奈良食過 其實唔差
同埋700yen 以拉麵同評價黎講 好抵屌

香港食好貴
巴打d相好靚

thanks 其實都係閒時會影下

d3 開始應該會好d 晴天 陽光好足
又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?
去玩啦 唔好玩手機

忍唔住

我反而係掛住睇景無用手機平時去旅行都會玩下 今次勁少玩
四國好正

去碼啦

我下次去都想跳島睇藝術品
巴打d相好靚

又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?

我全部JPG 直出 一來懶 二來唔鍾意PS
樓主可唔可以講下住宅安排
樓主可唔可以講下住宿安排

三晚 高松 一晚 松山 三晚 丸龜

高松唔介意住遠小小 可以平好多 (我住栗林)
丸龜都大推 (我住MARUGAME PARK HOTEL 平 但幾正 房又大)
有唔少特急有站 去邊岡山/松山都好方便

有PASS可以搭埋電車 住遠一兩個站都唔怕
不過D酒店普遍職員英文都好差
因為多數都上左年紀

丸龜都大推 (我住MARUGAME PARK HOTEL 平 但幾正 房又大)

其餘兩間有冇名 想參考下
巴打d相好靚

又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?

fuji果然好似執左既feel懶唔執加一

其餘兩間有冇名 想參考下

其他兩間好一般 你自己搵好D
巴打d相好靚

又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?

似咩 我連機身SETTING都算好輕手
科技太方便 咩都可以PS一餐 但我唔多鍾意

以上言論只代表本人意見 與富士無關
睇返相先發覺 我係酒店食果餐
賣相 擺碟同佢地張廣告圖直頭係一撚樣架
仲好好味
巴打d相好靚

又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?

可能純粹我對fuji色既睇法
原本靚就唔執都靚 無需整色整水
巴打d相好靚

又藍又綠 人都醒神d

夠陽光點影都靚
巴打用開咩執相?

可能純粹我對fuji色既睇法
原本靚就唔執都靚 無需整色整水

係好J既 富士D色
日本啲車站靜得好緊要,成個站冇咩人

山手線真唔係咁講法

可能都係睇地區,咁大個站都可以冇咩人,但靜得來係幾令人舒服既

就係因為少人去,所以好想去呀
尤其睇左海邊的卡夫卡
其實都希望香港人都唔好太多
你只帶一支鏡去影?

係阿 xf35 1.4

好野黎,不過諗緊入唔入23

35.4真係必入鏡

我下支想入中長焦

100-400?

哪有錢 最多咪入50230 加支50/60

成皮野真係太貴
我買支O記150-300都係$2600
加多部機都唔使一皮啦

FUJI 定焦抵玩 變焦係另一種玩法
1650都正 不過點買

得F3.5不了
今日無咩精神 可能聽晚先更新

好多人都等你update架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞