毒遊四國.岡山 [多圖多字走甜無趣]

718 回覆
103 Like 2 Dislike
巴打寫得好詳細, 值得參考

未去覺得好似好鄉下 去完發覺其實唔難

我無走數

我無走數

ended?

我無走數

ended?

你話呢

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

冇所謂啦, 你要寫到剩返最後一位讀者

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

哪有錢

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

哪有錢

咁你呢次唔計買野洗左幾多錢??

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

哪有錢

6k左右 無特別慳同特別洗

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

哪有錢

機票同酒店呢, 住左幾多晚??

我無走數

ended?

你話呢

你未出行程簡介

得返你幾個 無人睇啦

好掛住四國阿 真係好正

四國唔難去,復活節再去

哪有錢

機票同酒店呢, 住左幾多晚??

全包阿 酒店三百零蚊晚 機票就買UO
去左差不多十次日本,最鐘意真係四國地區
去左差不多十次日本,最鐘意真係四國地區

認同 靜得黎好舒服
lm

飽暖之後呢 就無時間思淫慾既
事關本毒要去浸溫泉啦
呢個都係我安排行完蔓橋要黎呢間溫泉酒店既原因之一

不過!!!因為食飯食耐左既關係 最後好趕咁浸左一陣就走

個溫泉係山腳底 需要坐酒店附設既纜車來回
(單程5分鐘 所以變相又少左時間浸)

登登登登 為大家介紹日本三大秘景溫泉之一
祖谷溫泉

個溫泉係唔撚熱架 真係溫水黎 仲有硫磺
一落到去就有大勁浸臭蛋味 我有理由相信壞蛋獎門人蛇王黎左日本

如果有半個鐘時間慢慢浸 應該幾正 因為日間人流唔算多

好啦 黎到第三日既中午
點解我之前話呢日係咁多日之中最驚險既呢?
原本我以為過橋已經好刺激 因為個間隔係大過成年人著完鞋既腳板
之前過橋果陣 有D小朋友要兩隻手抱實條橋先敢行

好戲仲係後頭
我坐巴士黎酒店既時候 係全程包車架 而走果陣 都係得我一丁友
同上山條路唔同 依家係深山全程單行線
條路又窄 架巴士車身又長 而左邊就係懸崖
每次轉彎 我都望實窗邊 哇屌 屌屌屌屌屌
真係差小小就跌落山 無一百都幾十米深

但個司機手車有如行雲流水 駕輕就熟
有睇過頭文字D既各位 應該知咩叫五連髮夾彎
我屌 呢到十連直頭無難度

你睇下張相 我兩程車都係呢個狀態

最後我坐左成個鐘車先落到山 車費承惠1050YEN
好似好貴 不過計落幾撚抵屌
坐車坐到好似過山車咁 都係第一次
沿途景緻醉人 D杉樹真係高過D樓
係山林間穿梭真係有一種在森林和原野是多麼的逍遙既快感

原本今晚我仲PLAN左去德島睇阿波舞同夜景
係理論上完全可行 但實際上係無撚可能的
去旅行 真係唔洗去到盡

所以就一早返左高松搵食
事關下午我係酒店原本想叫阿波牛試下 點知佢話賣晒
咁今晚既晚餐一於搵佢個FRD (唔記得係黑毛豬定橄欖豬)

6點零入到去 岩岩開鋪
得我一個 有小小尷尬 全部吧台位
環境就無影到 個大廚就係我面前

估下我最後叫左邊款?

登登登登 就係寫住女性大人氣既佢啦

我以為女性大人氣就緊係少肥/走肥啦
原撚來 呢個部位賣點就係有一大舊脂肪連住D肉
但就唔油既 所以連女性都可以輕易入口咁解
當我以為啖啖肉既時候 咬到舊脂肪有小小中伏既感覺

好JUICY 有種獨特既肉味 肉質彈牙 唔會炸到實晒
炸粉好薄 好脆 即叫即炸 正
白飯同湯都任裝 另外仲有幾款醬汁你揀

BTW 高松個七連商店街真係好早關門
我食完飯 七點行返出去 已經收得七七八八
想行既朋友仔記得早小小黎

無咩好影 最靚就係呢個屋頂

DAY 3 完

小便小僧果度係咩站啊?搭邊條線?
溫泉果度又點去呢?

小便小僧果度係咩站啊?搭邊條線?
溫泉果度又點去呢?

你GOOGLE下四國遊記 有兩個係講交通 我都係跟佢地 不過路線唔同
你幾時去 過左夏天 祖谷巴士班次疏到一日得兩三班
原來咁就三個月 唉屌 時間過得真係快

由追你POST去到宜家到我準備緊去

由追你POST去到宜家到我準備緊去

黎緊好凍 冬天四國有無好去處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞