毒遊四國.岡山 [多圖多字走甜無趣]

718 回覆
103 Like 2 Dislike
我聽日1630會到岡山啊…有咩地方好去

姐係巴打已在岡山?

我今日係啊
我電話影咋,唔好話我影得衰

仲去左邊阿

我下就去左吉備踩單車,我迷失左,有個日本人勁好,親自帶我去,講緊要踩一個鐘,來回二個喇

姐係巴打已在岡山?

我今日係啊

仲去左邊阿

去左吉備踩單車啊…有個日本人勁好,我嚴重迷失左,佢親自帶我踩到去總社,講緊來回要二個鐘

姐係巴打已在岡山?

我今日係啊

仲去左邊阿

去左吉備踩單車啊…有個日本人勁好,我嚴重迷失左,佢親自帶我踩到去總社,講緊來回要二個鐘

以為出唔到,再打多次tim
不過岡山真係勁大陸,除左我係岡山城有撞到一團大陸人同一對香港人母子,台灣人外,完全冇遊客咁濟…講英文好多都唔識,勁少藥壯,連可以退稅既shop都冇

姐係巴打已在岡山?

我今日係啊

仲去左邊阿

不過岡山真係勁大陸,除左我係岡山城有撞到一團大陸人同一對香港人母子,台灣人外,完全冇遊客咁濟…講英文好多都唔識,勁少藥壯,連可以退稅既shop都冇

依家淡季 係咁上下

終於沖左d菲林

菲林D色真係一流 我都想影到呢種FEEL
不過唔PS真係無咩可能

我都唔識tune直接影菲林好過
當我學識踩單車時就會去四萬十川

終於沖左d菲林

菲林D色真係一流 我都想影到呢種FEEL
不過唔PS真係無咩可能

呢張好靚,好難得影到咁少人

係我去個日好少人 可能因為就黎閂

我都好耐無踩 去之前有小小驚頂唔順
不過去到見到D景已經進入左忘我狀態
仲差D衝左落河同山邊

岡山站站內jr basement果層有藥莊,同車站對面藥莊都有得退稅喎
big camera 一樣有藥化妝品果d
再行多2步aeon mall. aeon一樣有退稅
又有tokyu hands.
我又唔覺好大陸喎

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

當你去到,好自然就忘我,太興奮,行步路都大步啲

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

有驚無險
不過玩得太開心 危機意識會放鬆左 下次會記得

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

有驚無險

去日本真係勁放鬆

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

有驚無險

去日本真係勁放鬆

希望下次去都係咁好天
咩相機
我今日去鷲羽山睇日落,原來星期日冇果架觀光巴士,咁岩見到有架酒店車係兒島站返歸,我求佢車我去
咩相機

老爺機

XE 2 + 35 1.4
我今日去鷲羽山睇日落,原來星期日冇果架觀光巴士,咁岩見到有架酒店車係兒島站返歸,我求佢車我去

肯車? 但你點落山
我都係岡山
無咩人 好過大阪
大阪係超多人

肯車? 但你點落山

我行去個山到,揾人車,已經有人肯車我

呢對夫婦車我

肯車? 但你點落山

我行去個山到,揾人車,已經有人肯車我

你又幾好彩
我都係岡山
無咩人 好過大阪
大阪係超多人

有遊客都係日本人多 鬼佬都有 真識玩

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

有驚無險

去日本真係勁放鬆

希望下次去都係咁好天

我應該係晴れ男去旅行多數都好天

仲差D衝左落河同山邊

衝落河太忘形啦

有驚無險

去日本真係勁放鬆

希望下次去都係咁好天

我應該係晴れ男去旅行多數都好天

暖男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞