新 iPad mini 出左 ! 10 月 23 日正式開賣

592 回覆
19 Like 113 Dislike
雖然做法一樣
總之ipad靚啲啦
又學到野了
CL9528何嘗唔係真實用家
po幾張圖就收到十幾個負評
淨係上面阿希BB銀行app嗰個例子已經唔係apple嗰種做法啦
仲有Facebook, 連登app都唔係同一種做法
你繼續ff啲人一定係因為係idog先彈an tab啦
我冇負皮佢㗎
我一直只係問緊有冇一啲app係調番轉an tab好靚好optimize但iPad好核突

我見過頂盡都係iPad用黑邊iPhone apps+An tab用手機apps夾硬拉到啲比例奇奇怪怪
你自己話嘅
空白位都有得分靚唔靚
放大又有分別
睇完自己部ipad就知你根本亂鳩咁護航
你唔係idog唔通我係咩
兩個都唔係idog咪得

空白/放大緊係有得分靚唔靚
你依家咪唔鐘意緊iPad就咁用放大iPhone app嗰種做法

就算無野睇都係ipad好睇啲

你啱
我而家開始認同你
個空白位真係靚啲
我錯
原諒我
未入手過ipad mini
今次打算買 唔等下一代啦
打算出街睇下d notes 溫下書
唔大改變真係有少少失望
呢部野 只係拎黎襯托 IPad Air

反映出air 更抵賣
磁吸在冷氣出風位?
冇mini,想買,但見到個spec都係算
其實兩者冇咩衝突
買得mini嘅人就係想要佢個size
本身唔想要呢個size嘅人就算mini出到識飛都唔會買
其實一係買pro,一係買mini 雖然我2部都有
但Air唔上唔落,買得11吋,直接上pro好過
一樣 而家2樣都有部m1 11 pro 封緊塵, mini7 貪佢夠細方便出街
諗緊買mini定 ipad.
For玩下game收下菜,同比兩老睇YouTube
老野一定大mon
都唔洗點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞