新 iPad mini 出左 ! 10 月 23 日正式開賣

592 回覆
19 Like 113 Dislike
想買部ipad mini 旅行用
U我覺得a17pro都夠
反而個mon係期待佢會upgrade
唔預有120hz但光啲得唔得
你起碼個mon都大少少啦乜鳩都冇變點買得落手
Iphone 17 pro max算了
反正一部走天下
mini 要大mon
你同玩女人要有J有咩分別?
要大mon你買air啦
電話可以咁講, 平板唔得

an機平板硬件點勁都好, apps係硬傷, 仲要可見將來都唔會改善到

勁多apps都只係手機apps放大版, 同ipad嗰d特登出比ipados完全兩回事
主要係m系耗電高d, 發熱勁d, 但效能勁d
要機身有翻咁上下大先提供到足夠散熱, 唔會過熱令到粒u過熱降頻

a系優點係能耗比高, 性能唔夠m系黎, 但慳電同發熱無咁大, 適合體積細d嘅裝置
冇轉cam位置又用pencil pro?
鬼有人用支筆
出部min pro啦5000起可以既 m晶片/120Hz/OLED/128GB起
邊框窄少少咁樣
屌你老尾基曲2025年都黎緊仲a17 pro+60hz
是撚但上粒m chip+promotion已經屌打晒呢個size所有tab啦
最撚好笑既係
出完新野
成個post討論個位係
到底新在係邊
專業
而家都屌打緊
買部y700 三代好用過佢
可惜冇5G
其實真係唔撚洗出mini7
根本純粹清上年iphone 15 pro貨尾
原本想為128gb換mini 7
但mini6 trade in得千令蚊就唔鬼換
仲用緊4
幾好wor, 想買
咪撚發夢啦 連air 都唔用120hz
整部ipad mini pro 賣你七千大洋起步 大把人唔買
唔好玩啦巴打
你睇apple 聽鳩班人講話細機正 iphone mini 賣成點最後停鳩埋啦
ipad mini 整得勁 一定貴 你睇一般人ipad 或者air
pro 都係11吋版 攻頂13吋根本唔多人買
竟然唔係A18,應該係8gb ram?
唔好話m 系列啦
起碼a18掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞