新 iPad mini 出左 ! 10 月 23 日正式開賣

592 回覆
19 Like 113 Dislike
我部 mini 6 打隻 counterside 遊戲, 都窒到爆廠
換啦
你個習慣本身就用唔著iPad pro
用mini方便太多
唔打機120轉60真係影響唔大
利伸:用緊iPhone 15Pro iPad mini 6
有咩例子?

我用開嗰啲唔覺有
有時真係想問下Apple,依家120hz mon 既成本好撚高咩?今時今日都仲夠膽死拎啲60hz mon出黎,部iPad mini個mon仲要好似得500定600nits
部mini6玩左3年仲有98%電日日打2個鐘機唔換了
連低階an機都已經有咗120hz好耐, 但Apple就連呢個二手科技都唔肯下放落去非pro系列
非pro既系列個價錢其實已經接近其他廠既旗艦機價錢,但都仲可以係配備60hz mon,USB 2.0真係痴撚線
成本唔高
但真係可以upsell到啲人想要120hz嘅人俾多啲錢買pro
而唔介意冇120hz嗰班又覺得air/mini好抵屌

我以前都覺得Apple遲遲唔下放120hz好PK
但市場反應話俾Apple聽咁做完全冇問題
訂左新Mini,對上一次用Mini已經係第1代
笑死,原來粒A17 PRO 仲要係閹割版

真係妥妥既智商稅
一定啦! 11" 喎! 你估嘢少架?
以前原廠 d cable, 簡直係侮辱用家𠻹啦! 我都怕撚咗佢, 寧願比多少少錢直接買 belkin 線.
老老豆豆, 一條線嘅成本有幾高吖?
覺得貴 唔係apple嘅問題,而係你嘅問題。
仲用到?
ipad個ig咪又係要放大
講咗咁多年都係得IG一個例子
無啦 ,之前trade走左
仲有個叫Openrice 嘅都係咁
外國本地人用就多選擇,你喺香港買外國eSIM,邊夠實體卡選擇
你自己都講,返大陸又係一個問題

再唔係好似我咁,兩張士啤卡,有上台有儲值
平時後備電話,ipad,laptop互相share,成日轉黎轉去
香港行esim 得黎唔係自由轉,搵著自己黎搞
屋企有部11吋iPad pro M2 5G 1TB
仲諗住今年換Mini7,但咁嘅Spec真係換唔落手
Moze 3.0

HSBC Reward+

百度貼吧
咁有冇一啲例子係An tab app做得好靚但ipad app做得好差?
手上冇 An tab
你show嘅呢啲app我諗An tab仲核突
門市有display未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞