[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

656 回覆
2 Like 6 Dislike
田小娟上節目客氣講吓想幫itzy寫歌都俾人屌到反皮

燒咗大半年都係講呢件事
如果NJ唔係一線女團,而係三線女團嘅話,根本唔會有人理。
奶咪藍好小氣
又係李昇基
正常路人話首歌難聽搞到好似針對隊野咁
一邊屌路人一邊屌公司俾爛歌
你隊nct127見唔少,首sticky同地盤音樂冇分別,仲要吹藝術
閔熙珍在採訪中透露NewJeans明年活動計劃,原定計劃年初發行正規一和世巡

閔熙珍表示:“現在不是製作人也不是代表理事,而是公司內部理事,所以情況比較曖昧。 到現在為止的企划還在進行中,雖然也在和成員們聊天,但是下一階段還不明確,所以想盡快整理好這個情況”,“本來從明年世巡開始,已經對年初發行的正規專輯進行了構想。 但是誰知道會發生這樣的事情呢?”
HYBE:難做嘅唔好做囉!嗱,NJ雪就梗㗎喇,佢嘅資源咪送哂俾親生女囉
無視啲工作壓力佢啦
點解可以咁多傻仔以為hanni係上國會係可以提高關注度,佢俾人撚緊咋
Bunnies知唔知房屋企人係做咩。。成單野根本係hybe設計左成個陷阱俾hanni享用,del左條cctv就係睇下nj仲有咩料可以爆,但原來都仲得無視佢咁大把,加上20歲去國會點都會有柒野俾周到(同個代理笑住影相),到頭來hybe又唔會有事,得nj形象會受損,你睇下最支持韓國人而家係咩風向
kpop都有陰謀論家
智力60都諗到
唔阻你慢慢幻想

SM與 #泰ㄧ 終止合約

SM表示除了行事案件,再也無法信任藝人,和本人討論後決定結束合約

Cr. S-style 韓式咖啡
講其他野啲人都冇反應
係你班野女同閔媽唔想完咋喎
空降百名外
搵手指摭住中間咁睇好𠹌色
咁快中回力鏢
MINJI>HANNI>
下個到邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞