[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

654 回覆
2 Like 6 Dislike
房爸爸的大XX我們五幼女喜歡嗎?
舉牌受害者家屬是水原電池廠火災而無命的25歲中國女性的父母 佢老豆老母要工廠老板出席國會但國會拒絕咗 所以出面舉牌

過勞死是快遞員 影相既ceo 是工人墜樓死亡喎

全部炒埋一碟 又賴落Hanni度

好心腦死就唔好衝出來啦
條煩閪唔上國會咪唔會咁囉
開頭句英文好多餘
諗住以後首首主打開頭都加句英文??
今次首歌好聽過uuu
minju把聲幾出 杜如風好似減肥成功
但成個mv都有隻牙喺度睇得多搞唔掂

今次首歌好高質喎
GIGI又靚咗?
呢首好fashion show啲背景音樂
副歌隻舞係頸痛摸頸
mv製作好似處於冇錢同有錢之間
再加埋用返好多kpop mv用過嘅行show方式嚟拍冇咩太特別
首歌似係lexxxx隻crazy入面加幾大羹aespa落去變fusion菜
高級過crazy啦
Rap好聽過薯牛嗰幾句好多
有冇aespa、illit 新歌歌詞?
自己睇youtube mv開中文字幕睇住先
aespa 《Whiplash》Melon實時空降三位
本身係國會唔俾佢哋上,就算Hanni 唔上都唔會影響到,更何況唔上咪又俾你哋班黑粉罵

仲有你班黑粉借十幾條人命發大來嘈 去罵人真係好無品
留名等睇韓網有冇人敢話難聽 定係到對aespa又特別寛鬆
我覺得係supernova嗰類
上完國會俾韓國人狂屌,你話係咪攞嚟衰?傻嘅都知俾個傻閪上國會個目的好明顯,就係想利用個焦點集中NJ單嘢度,蓋過其他醜聞 政治議題,唔打招呼會重要過其他議題?關注職場欺凌? 平時韓國都好多職場欺凌又唔見佢哋開會關注?同埋上國會無非都係想做死illit 同hybe啫!不過佢哋成功搞到個經理人頂唔順辭職囉!你new jeans 就係正義,其他就黑粉隊隊都想害你嘛 依家就搞SNL節目班人
一般
好在有aespa拯救Kpop
靠JYP班女真係死得
2首聽落其實都似charlixcx
句英文用黎比17 AI cover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞