[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

656 回覆
2 Like 6 Dislike
因為佢搞到真正因過勞死亡嘅受害者家屬冇得上聽證會
之後佢同害死班受害者嘅ceo係聽證會到開心合照
d受害者家屬剩係可以係出面抗議
依單野我反而覺得sm先唔知點好
本身諗住佢都係衰食女同口臭 大把人仲仆街
諗住雪一段時間出返嚟 有實力有樣慢慢就會原諒

點知班riize is 6玩到大型線下anti
攞成個曠野做靈堂
搞到洪承漢自己都頂唔順都係退團

而退咗團就得罪哂海外市場
真係做乜鳩都死
一開始拖住洪承漢拖到完約可能係最好
批准閔老母發行160萬張專輯又賣唔出搞到nj比人笑

出垃圾歌好定唔cb好
kkt
班fans以秒為單位係咁fax比議員
班議員咪有藉口回應市民請求囉
中台韓粉成日話歐美粉唔使錢如果歐美市場真係賺唔到錢就唔會間間公司爭住闖美啦
仲有韓國/亞洲紅嘅Kpop團大把 但係打得入歐美主流嘅kpop團一隻手數得曬 邊樣含金量高啲大家心照
咁又唔會,影響到自己偶像咪會話啲個世界冇天理,大公司用錢打壓不忠誠嘅員工,以大欺小,被人欺凌當事人最清楚乜乜柒柒咁。
我覺得文泰一單嘢都有啲影響
驚hsh未出道嗰陣已經咁識玩
遲啲會變做第二個文泰一或李勝利
但呢隊嘢其他人都係一擔擔
要驚就唔止驚佢一個啦
咩人會日日將NJ靠「BTS師妹團」呢個名先紅到掛係嘴邊

又話BTS仲慘啦比公司打壓,班仔好慘

JK出聲前

反骨女,二五女,咁唔鍾意公司,反對公司,咪賠錢解約走囉

JK出聲後

野女,公主病

我屌hybe 都比你屈係笨尼

咁唔通你係笨尼
睇threads班riize is 7話佢冇搬出過宿舍
係真嘅話根本sm一路都係諗住俾佢入返隊
人地咪講左經紀人當面叫其他成員無視佢

當面帶頭玩欺凌,係你哋重複又重複扮睇唔到

用唔打招呼/被無視嚟幫個經紀人嘅行為轉移視線
Ador性騷擾案好似仲嚴重啲
唔見佢叫大眾關注下
其實佢第一轉畀人爆錫錫相
sm已經畀佢寫封手寫信道歉重新活動
但點知佢仲喺private ig po story po埋nct未公開練習生嘅練舞片
先要中斷活動
你琴晚仲好撚意思話我弱智,點知你自己自己仲撚弱智
終於可以突破到師妹,首歌都可以畀nmixx唱
有冇諗過係hybe 想搞大佢
叫佢講曬d野出嚟
睇佢之後仲有冇聲出
依家比機會你講 你唔撚講就算撚數
呀肥佬都唔洗出嚟受氣啦 搵左佢呀妹
係韓國依個財閥國家 你想搞有錢人 仲要係有錢男人 難d囉
老老實實 JYP 邊到搵咁多柒歌翻黎
由ITZY 同 NMIXX 真係不斷刷新我對柒歌既認知
仲要全世界都知
閔老母同公司嘈緊 直頭要打官司
你個20歲女 要人hybe高層 同你打招呼
之前有咩事就話自己唔撚係hybe 自己就ador既
真係打9閔老母 比人正式趕出公司 你就話公司d人 hybe既人唔撚打招呼
咁你幾時係hybe 幾撚時又ador呀 咁撚亂既
淨係成間公司同新女師妹團 拍跳舞片 都無人同你班新女拍 依樣又唔撚見佢講既
直頭比人杯葛啦 無人想理你地
件煩閪份人呢仲假過金采源 曺柔理入IZ*ONE
ITZY『GOLD』音源日榜空降
Melon:121 (收聽 35,418)
Genie:150
Bugs:94
VIBE:not in

🎯 對比Melon日榜空降
空5名 WANNABE
空11名 DALLA DALLA
空12名 ICY
空27名 Not Shy
空38名 LOCO
空50名 In the morning
空57名 SNEAKERS
空85名 CAKE
空92名 Cheshire
空101名 UNTOUCHABLE
空116名 Boys Like You
空121名 GOLD 🆕
越嚟越低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞