[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

656 回覆
2 Like 6 Dislike
主要係Bruno oppa威力,韓國人好迷Bruno Mars,你睇海外成績佢成100m playlisting TTH果D都有但streaming上唔到7m
3個solo都麻麻,同90s pop差唔多,重要出曬全英文
APT.聽一次新鮮但聽得多就覺得係不停重複到好悶
反而係鯰鯰有份果首one of the girls就真係好聽雖然唔知佢唱左邊句
Bruno mars以為佢收咗皮,之前見新聞話佢要係賭場賣唱
近期幾首覺得正嘅

Up , apt 同埋asa Ruka未出個首歌
覺得唔係淨係Bruno Mars 威力
係成首歌都好fun
Rose 呢次真係好有YG 嗰種玩音樂嘅feel
而唔係為出而出
APT 我聽完真係會腦係咁loop APT APT
另外兩個聽完一兩次都記唔到
主要係就變左淨係
係咪照住hey mickey同girlfriend黎玩既音樂
咁改下主要係首歌好fun
唔係主要係Bruno Mars
有冇好啲呀
咁都玩唔撚起
早幾個月SNL笑鳩lesex coachella嗰時都有人屌
然後Bunnies屌返嗰啲人反應太大,人哋都係講吓笑blablabla
而家人哋講你笑又開始圍攻返人
真係Karma is a bitch

不過SNL今次算唔算反映咗外界點睇國會呢單嘢?

只有新牛要被保護
「NewJeans粉最差勁的是把對於他們有利的東西才稱之為正義」
又扮得幾似
冇控評嘅真實民意
最佳留言

WFC
都幾好奇NJ依家係南韓嘅真實民意係點
我懷疑係得番Bunnies會撐佢地
聽落唔錯,希望唔會令人失望啦
佢就係名氣大,賭場先由得佢賭,輸咗冇錢找就表演填數

點會啊上年定今年先去左韓場開SHOW
mv係兩個人夾band咁樣
有令我諗起The Ting Tings
同埋Rose無再鼻塞聲
又唔係唱返慘情歌
係開心嘅
just meet me at the 마바트
本人同賭場都否認咗
tq以外都恥笑緊佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞