[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

656 回覆
2 Like 6 Dislike
hybe真係始終如一咁戀童變態

表情仲油過張圓瑛但一啲美女感都無
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
ITZY新曲《GOLD》Melon日榜走勢
發歌第三天跌至300名開外
cr.theqoo ​​​
le sex
油尖旺林家玲
你上个帖話我老公做嘜𠹌?
其實真係好恐怖
個風格唔係第一次走父權玩具風
先唔講有無newjeans啲beef
我獨立對illit嘅風格真係好反感
上次唔理咩搖床聲有無過度解讀都好
都一定走密室囚禁幼態妹妹元素

今次完全明顯係繼續擴張男凝元素
Eg 好似av妹妹食吹波膠
同整牙真係好恐怖
係心生理不適嘅壓迫感

我本身之前teaser係有諗過扮極端女權假膠
扭曲佢哋concept屈佢哋變態戀童
而事實可怕到似乎唔需要屈
觀感係客觀地變態
一陣又比人話你係bunnies嫁啦,再問你係咪要逼死illit班妹豬先得
LE SSERAFIM金采源遭到其他粉絲暴言!”叫那個女人讓開”

LE SSERAFIM成員「金采源」於16日下午出席在首爾舉行的「施華洛世奇」活動。當時她遭遇了辱罵的場面。

有一名粉絲表達了不滿說:「不,就讓那個女生進來不就好了!」這是在指著聚集在那裡等待看到金采源的群眾。該粉絲還繼續說:「快點讓她進來!不,叫那個女生讓開不就好了。

同日的活動中,IVE的Rei、ZB1的成員成韓彬和THE BOYZ的賢在也出席。據推測,發出暴言的人應該是其他偶像的粉絲,因為急於想見到自己喜歡的偶像,才說出了上述這些話。

聽到該音頻的韓網友們紛紛發表了以下反應。

韓網友們紛紛表示 :

▼「是不是粉絲之間在吵架?」
▼「好低俗..」
▼「我也是偶像粉絲,但有很多人為了慶祝生日在周圍大吵大鬧,感覺這種人在那邊罵人」
▼「她說叫人走開,到底是誰的粉絲?」
▼「為什麼對大使這樣說話?」
▼「是男性偶像的粉絲嗎?」
▼「自己也是女生啊」

https://www.kpopdays.com/?p=106142
逼死妹豬嘅人由頭到尾都係設計啲變態劇情橋段嘅心理變態導演同批准呢個項目嘅big hit
我從來針對嘅都係風格而唔係妹妹
覺得班女真係好可憐好似係額頭刻住父權產物比全世界shame

我唔知韓國嗰邊睇到係咩心態
如果咁都無人出聲就真係好恐怖
don’t sit it dildo don’t sit it dildo
個女人creative director好自豪自己策劃嘅concept
之前做訪問仲自大到話自己搞咗個illitcore出嚟
但佢玩啲嘢明明係lolita再撈啲戀童變態嘢落去
我地大叔飯冇罪
可以整首ai gd版本
好聽過另外兩個好多
歌詞嚟㗎?好唔舒服
點解後生細女啲皮膚會咁撚皺
俾人網暴得太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞