[KPOP] K-POP 2024討論區 (27)

656 回覆
2 Like 6 Dislike
係Hybe 搞到NJ雞犬不寧
仲有除咗8月直播嗰次冇開名但係間接俾班fans腦補iLLiit
幾時有煽動過
喺閔同NJ政變失敗之前Hybe對NJ做過啲咩
點樣雞犬不寧
成日喺道9up咩練習生時期宿舍有曱甴
哦原來嗰時Hybe係未收購佢哋公司嘅
又9up唔比Hybe第一隊女團佢哋出lesex先
又比人踢爆原來係閔老母過deadline都唔交計劃書先比人延遲出道

閔一開記者會就開名話Illit抄鳩佢哋
不過到底抄咗啲咩
唔理啦啲Bunnies照網暴咗先

從未去過LV fashion show嘅LV代言人
佢哋應該到咗期
近排機場相同ig都用其他名牌同幫其他名牌做推廣
佢哋團代言個位應該係轉咗俾全智賢
全智賢一代言已經即刻有elle封面
大家最喜歡的ITZY主打歌是?

※以活動曲為主

DALLA DALLA (2019)
ICY (2019)
WANNABE (2020)
Not Shy (2020)
Mafia in the morning (2021)
LOCO (2021)
Sneakers (2022)
Cheshire (2022)
CAKE (2023)
Untouchable (2024)
GOLD (2024)
Imaginary Friend (2024) ※和GOLD是雙主打

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3446850387

1. DALLA DALLA、WANNABE

2. DALLA DALLA第一,但我也很喜歡Not Shy

3. LOCO!!!!!

4. 雖然我選WANNABE,但概念是Not Shy

5. 自從DALLA DALLA之後我就沒有覺得入耳或好聽的歌曲

6. Not Shy之後我就沒聽了ㅠㅠ

7. DALLA DALLA、LOCO

8. 以歌曲本身來講是LOCO,完成度很高,但我個人選ICY

9. Not Shy,我不是粉絲,但我真的每天都聽

10. Cheshire~~~

11. CAKE和WANNABE,這次的主打也很好聽

12. WANNABE、LOCO

13. 除了DALLA DALLA和ICY以外都ㅠ...

14. Mafia.. 舞台很帥氣

15. Mafia和Sneakersㅋㅋㅋㅋㅋ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
點解佢哋啲廣告相永遠都咁柒
冇咗啲filter真係搞唔掂
17日,SM發公告表示正在收集散佈洪承漢相關虛假事實、人身攻擊、侮辱、誹謗等惡性帖子,確認事實後將立刻進行法律應對。

<公告全文如下>

大家好,這裡是SM娛樂公司。

現向大家介紹侵害本公司所屬藝人承漢權益行為的法律應對相關事宜。

對於從出道以來散佈承漢相關的虛假事實、人身攻擊、侮辱、誹謗等惡性帖子和評論,本公司已經收集了相當數量的證據資料,對各種違法行為提出了起訴書,正在進行應對。

特別是對於在社群平台冒充承漢熟人做出損害藝人人格和名譽的行為,以及惡意傳播這一虛假事實,都是明顯的犯罪行為。

對於包括上述行為在內的所有以承漢為對象的違法行為,本公司一旦確認受害事實,將立即採取法律措施,並進行無協商餘地的強硬應對。

感謝支持承漢的粉絲們,今後本公司也會為保護所屬藝人而竭盡全力。

謝謝大家。

ROSÉ 有冇同Bruno Mars做愛?
係唔係我諗多咗 點解佢哋一入歐美圈 幾個啲花邊新聞 ,合作都同啲男人相關, the weekend, lv三公子 宜家到Bruno mars
BP幾個單飛依首最高質
rose呢首起碼係歌
jennie同lisa出嗰啲讀歌詞多
lisa首moonlit floor勁似而家歐美hit嘅sabrina啲歌
你做人都幾辛苦
幾好聽
聽第一下已經好入腦
New woman 有 Rosalia又唔講
我覺得Rockstar同New Woman好聽架喎
唔通諗住佢哋靠自己實力闖歐美?
就團強如BTS,都要搵男歌手合作
搵女歌手嘅話,搵Taylor Swift、Lady Gaga又配唔配合到?
因為呢個世界唔係男人就女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞