其實嗰個精神病死者家屬都幾撚慘

309 回覆
893 Like 134 Dislike
自己睇啦傻鳩
大陸最近先因為依單野屌完美國
白卡自己報警反被差佬槍殺
柒頭仲學人做5毛
https://www.163.com/dy/article/J7PPCMQV051492T3.html
今次呢單係差佬自己戇鳩衝入現場
人數不足,情況不明就自己英雄主義上身
你用外國比,外國會將呢啲事放上法庭審
中国香港係咪準備放上法庭審?定係有調查委員會去審
你真係好少睇

大部分係連告都唔告,庭都唔洗開
其實係咪由頭都尾都係你睇tvb 上腦
香港差佬撚會咁英雄
無必要會想攞條命搏?
拉個精神病好威?
正確
喺美國揸刀衝向差佬,差佬可以empty the mag,有權打足一排彈,直到對方受控制為止
你返去烏托邦打飛機啦傻閪
啲新聞咁撚多又唔撚追
淨係識屌你喺烏托邦
原來淨係識鳩up
163.com
俾原片啦,163.com 就唔click入去啦
返屋企打飛機啦
拎鎖匙入屋喎
你無撚追新聞咁撚戇鳩喺烏托邦世界淨鳩up
拎鎖匙入屋就係英勇?就係做錯判斷?
到底你有幾了解現場情況
憑咩得2丁友自己衝入一個未知情況嘅狹窄空間呀
你戇撚鳩都有個譜呀
我愛國ga
大佬情況完全唔同喎
開槍打死charging嘅持刀者你估喺youtube 搵到幾多條
大部分都係檢察官告都唔告

咁又五毛
調查咪要查佢憑咩囉
最後查完發現無憑據
咁佢咪有錯囉
咁查完未?你有幾了解現場情況肯定佢哋當時係無憑無據做決定
其實都係用槍解決問題啫
若干年後, 人形AI robot成熟
叫佢AI拎枝槍去"控制"D人咪得

唔洗請真人, 唔洗受訓啦
就算要受訓, 只係射擊訓練就夠啦
以為警察可以幫到手嘅 結果.
警信成日報又有好多 鐵甲威龍
又有好多裝備 又有談判專家果D
去達至最但傷害
點知原來就係派人上去槍決
真係睇少D警信
得閒睇下新聞啦
喺自己個戇撚鳩世界睇2
個標題就入嚟鳩up
呢單唔會上庭,LA SWAT Team,成隊人入屋,俾咗明確命令stand up & show me ya hands,而且用beanbags,就算開槍都係合法

btw 睇少的 緊疾出擊,佢地好鐘意cut走大部份開槍畫面,之後加鹽加醋,用中國思維評論翻件事,但好多時講究開槍個刻嘅情況。而且美國執法機構公開片段,通常下面會講埋結果、下場,如果警員俾人告翻轉頭,都會講。

原片:
https://www.youtube.com/watch?v=BMkC--Lbry0
我都睇得出
人類發明左精神病福利機構已經係最大幫助,你班白卡撚仲唔心足幻想世界害你

正常果班真係開始頂唔順要支持殺白卡,白卡撚報應
腎上線素,愈痛愈揸得實
圓盾唔係防暴長盾啊
你睇下d新聞先啦
一級係制服對方嘅一級,唔係攞命嘅一級
點慘得過加沙平民
其實如果隔道門,閂門咪已經即刻降低威脅,增援之後解除對方武裝就已經可以制服對方,一對一當然危險啲,但可以call馬可以搵人準備對應裝備,而且精神病人本身都同佢屋企人隔咗道門,成件事冇你哋想像咁危險,隔咁多道門未去到一槍攞命嘅危急關頭掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞