我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 72 ) - AMD繼續嬴

706 回覆
8 Like 9 Dislike
你搵一搵我客服先
先搵左我客服先
你呢個情況可能要檢查
求15K 打機list btw個網揀15K List 冇default display card
你客服答咗我無貨
啲現貨我又麻麻地
想問下喺悠二砌機D 配件有無盒同單?
保養只能經悠二?
我有晒盒同單
保養唔知
無盒比人換晒野都未知
經悠二你哋到砌,如果有買埋
會裝曬Windows同Driver先出貨?
有呀 全部配件 盒都會俾返你

當然都係全新貨
係 冇錯
悠二麻煩check TG
部機開唔到既
TCOMAS SJ-A080 360 AMD CPU Liquid Cooler
呢隻平靚正,唔明點解唔揀
你tg pm 我
呢隻牌子咁我寧願買Deepcool
算啦,唔加單
聽日出貨比我,我想盡快砌咗佢就算
Tg 左你地問電腦但加錢改ssd同ram問題
油耳你個特快唔係好特
禽日比咗錢問係咪聽日可以到,答咗我Yes
咪調兩日假黎慢慢玩
啱啱你同事就同我講公司未備好貨
要預計聽日先有, 咁我咪聽晚先收到貨?
咁擺個特快服務黎做咩
新三神裝 10月新優惠
Ryzen 7 9700X
原價$4,979,而家$4,199
多工打機都冇問題
https://www.faroll.com/product/8439/10amd-ryzen-7-9700x-tray-gigabyte-b650m-gaming-x-ax-adata-lancer-blade-ddr5-2x16gb-6000mhz-c30
部電腦琴日藍Mon完
開所有嘢都lag 連開Chrome都lag
未登入嗰陣連滑鼠都lag
用緊13700k , 4070ti

通常係咩問題?
部機喺法奧到砌 係咪可以攞去檢查
9估13代intel u 問題
懷疑係

但係用咗成年幾
又一直相安無事
換amd
又平 又慳電 又勁
https://www.faroll.com/product/8174/10-amd-ryzen-5-7500f-32gb-ram-1tb-ssd-rtx-4070-ti-super

請問呢個組合打2k game + 做功課剪片,夠唔夠做?
呢個賣哂了

上7800xt 個組合吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞