信用卡討論區(203) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

923 回覆
1 Like 2 Dislike
依加GURU冇咗網上外幣 上網book酒店你地用邊張
都係照用every miles?
有 BEA world master, Red, EM
MMP+waku
15000打爆過隔離仲有張6% but 3千頭cap)
打爆18000再唔夠先red施捨比大鰏
啱啱申請左ae explorer 寄緊過嚟
希望簽27000果個特選都有我份

收到卡
但淨係比個文華東方簽四千回八百比我
無撚用
如果打電話比cs會唔會可以換第個特選
上面講 EM 即係儲里數啦
你同佢講現金卡做乜
everymile 仍然有 $8000 外幣兩蚊里
大貓幾時有iphone promote
等緊上年6%
今年個 red 特選好明顯係 apple promo 啦
有1500蚊係everymile,換晒佢即係有幾多獎賞
Waku我寧願比港幣中cbf比1%好過外幣1.95%
外幣就用live fresh 6-1.95
唔中
Live 無cap / CBF?
Live要玩cat,一定係外幣最抵玩
上限好似3500左右
你講果張食飯用算
LM
個陣真飯卡天花板
收到email話成功登記
就咁換應該得3,分兩次換應該有埋1?
應該換兩次$250=10000mile就已經爆咗
照我理解
咁應該買2次珍珠奶茶+喺國泰網買飛機杯
計餐飲同購物已經有300+500,仲可以食埋之前Go Green嗰800
再用信用卡換夠10000多1000,保底賺1800
唔知玩mox invest 個14500 +500 當唔當兩次
Sor 你啱
如果換10,000mile有300+1,500獎賞都抵,有15% bonus
比平時10%抵
佢段字fix 返做1000, 一樣係1000
• 獎勵目標1: 會員於推廣期內,完成兩項交易,包括賺取或兌換里數,將可額外獲享一次性的 300。
• 獎勵目標2: 會員於推廣期內,完成兩個或以上類別的賺取里數交易,將可額外獲享一次性的 500。
• 獎勵目標3: 會員於推廣期內,賺取認可里數達到 10,000,將可額外獲享一次性的 1,000。
• 獎勵目標4: 會員於推廣期內,完成兩個或以上類別的兌換里數交易,將可額外獲享一次性的 1,000。
• 獎勵目標5:會員於推廣期內,累積兌換 25,000,將可額外獲享一次性的 2,000。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞