信用卡討論區(203) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

924 回覆
1 Like 2 Dislike
好似唔係第一次錯
我打開英文版本,即刻明咗

兌換=Redeem,即係交易中要扣AM就係
如果係轉信用卡分等嗰啲,喺交易中會有AM入賬嘅就屬於賺取(Earn)

唔知道呢個表會唔會幫到大家AM六大類別嘅指定名單

https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/our-partners.applications.html?switch=Y&utm_source=AM_APP&utm_medium=INTERNAL&utm_campaign=20240801-HK-PARTNER_LISTING&utm_term=DINING-OTHERS_MONTHLY_PICKS&utm_content=DINING#payment
即係

1+3就分兩次每次換5000mile
2就做1之外再喺openrice訂一次位
5就換一程日本來回
4最唔抵要5之外再用里數當錢使, 20mile先當1蚊

咁?

唔知洗唔洗順住去達成
利申未細睇條款
唔洗
2本來仲可以MoneyBack 轉過去,但百佳app換嗰版壞咗
Kkday 唔知點解Holiday 同Shopping都有
次次出呢個promo 都係咁亂
未做度度賞任係咪可以做埋雙食?
可以
登記到就即係有?
無收到email.
用爆哂6%個幾張先會用佢
LM
lm
想問下各位巴絲

我想開Visa Signature for 飲食,如果我用apple pay, 會唔會可以照count到3.6%

同埋見佢首2年免年費,咁之後應該都唔難waive到?
俾到你登記應該計
可以

唔難
em同online cs申請免年費 成功咗
簽咗60k 冇匯豐戶口
海外網上仲有邊張好用?
本地海外無分別
都係 wakuwaku 優先
大額現金回贈就 mmpower
係大額里數先會諗 red
Eminent 醫療頭$8000有5%喎

https://www.threads.net/@_lime.cc0___/post/C_t3lx7Npqk
唔知點解 threads 呢幾日好似興起玩便利店模擬器
睇黎呢隻 game 可以同香港人解釋返點解小店唔鍾意收信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞