信用卡討論區(203) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

923 回覆
1 Like 2 Dislike
講左咁耐都未有銀行screenshot
aeon拼aeon
手頭4張wkwk

第3張圖我問過HSBC佢地答我係HKD 找數
我想問即係用歐羅比先係你既intention?
係..我全部都係碌EURO...就係6千4果單我見無EURO顯示就問左銀行..
HSBC覆我唔係euro..係HKD找數...我先去問AGODA
應該係因為今年細機完全無得炒,所以提早畀用券APU
問多少少
係咪全部都係揀pay now
同埋drop down menu揀左歐羅?
今年 iphone 真係大撚鑊
先唔好話細機完全無人吼,連大機都仲係排到10月4號個禮拜
舊年都話至少排一個月呀……
smart 卡有額外迎新,超抵
係呀全部都paynow,同揀晒euro…
呢張單重訂呢次我有再睇清楚
大貓張卡係V/M定銀聯?
真係無咩創意囉
以前換機會好期待 直頭想day 1去apple store拎機
依家今代真係無呢個動力 揀左送貨黎屋企就算
遲啲會唔會有其他日子Walk in 揀?
Everymile黎
唔好再試
準備 agoda張confirmation (寫明係euro果張)
打去dispute
用呢個理由
叫cs照同你填就得
登記左apple pay 買iphone 個promotion
我用red 同em 各買一部16 pro max
理論上我再用apple pay EM 簽多1蚊
350蚊reward cash 應該會入落em 到?
咁樣理解正唔正確
用呢個chargeback reason先岩
叫大貓cs同你file dispute就得
姐係打去cs,同佢講連續2次都係咁,我要dispute咁?
你邊單收錯currency 就同佢講要dispute果單就得
佢會問你日期時間 同金額
之後問你原因 照up返用上面個理由dispute就得
之後會收到信叫你填返chargeback request form同交證明
照交返agoda張單比大貓就得
How
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞