信用卡討論區(203) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

924 回覆
1 Like 2 Dislike
thx
想問下滙豐reward+入面登記左Apple簽帳額外6%回贈,如果係喺apple online store買Apple gift card計唔計,thx
Trade in 唔抵
我部15 pro 256 得4100…..
red竟然做大手筆迎新,有幾耐冇見過
諗住執返少少
不過唔trade in仲有咩選擇
搞咁多,直接聽日禁部拎350rc算啦
拎上online platform賣好過啦
其實hsbc出咁多promote比人出iphone,閒閒地回8%,仲會有錢賺?
你覺得大貓同Apple之間無partnership
定大鬴做搞手打個和

仲未計min pay手足撐住個場

BONUS 36000 AEMR
類似百老匯嗰啲商戶promo係同商戶合作
筆錢唔係大貓出哂

好似Apple呢單咁
Apple同時推廣緊Apple Pay同新iphone, 一筆錢sell兩樣嘢
唔記得等於幾多am?
咁都多喎
apple 賤價黎
去第二度放好過
台狗好多弱智是常識吧
星期一出咗出hsbc em
今日就出新限時迎新送600rc
呢單野好撚on9,問agoda就答我你發卡銀行係香港扣港幣係正常,send 2張圖過去比佢睇,2張都係agoda收錢,一張扣港幣但有show到eur金額,一張就係無之後答我係記錄入面呢張單你比左euro嫁,收左我euro
問番銀行就話呢張單係收左港幣,而收咩幣種係商户決定,佢地改變唔到
我都覺得係agoda問題,但死堅持話呢張單係碌左euro,比埋相問佢點解,佢叫我問番銀行,係銀行問題
買一部基本上已可拎350rc + 200rc (特選) ?
一定agoda問題
正如銀行所講,商戶比咩單銀行就點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞