信用卡討論區(203) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

923 回覆
1 Like 2 Dislike
ctrip好多負評
Ching有無中過伏
Thanks
咁唔博了

尋日先用左63000里換左張機票
請教黎緊2X萬醫療費用咩卡好
持有卡:
HSBC: VS,RED
渣兜: SC
安信: EARNMORE,WEWA
CITI: CB
DBS :EMINENT VS

直接15萬 EARNMORE + 其他SC? 係咪簡單D
MOX好似放7萬5就無限2%?
無限mox好似穩陣d
會籍積分獎勵目標3:會員於推廣期內完成「國泰品味」額外會籍積分禮遇,將可額外獲享一次性的15會籍積分。請按此查閱相關條款及細則。

Click 入去按此都無t&c 睇,只係彈去購物網,有無人搵到份t&c 想要籍分多過里數
於推廣期內,每位會員根據以下條件可獲享額外里數奬賞:
• 獎勵目標1: 會員於推廣期內,完成兩項交易,包括賺取或兌換里數,將可額外獲享一次性的 300。
• 獎勵目標2: 會員於推廣期內,完成兩個或以上類別的賺取里數交易,將可額外獲享一次性的 500。
• 獎勵目標3: 會員於推廣期內,賺取認可里數達到 10,000,將可額外獲享一次性的 1,500。
• 獎勵目標4: 會員於推廣期內,完成兩個或以上類別的兌換里數交易,將可額外獲享一次性的 1,000。
• 會員於推廣期內,累積兌換 25,000,將可額外獲享一次性的 2,000。
呢段係額外里數奬賞炸喎
頂,第三個目標張圖寫1000,terms寫1500
做左目標5係咪已經等於做埋目標3?

目標4除左信用卡轉積分仲有咩係算兌換里數?
易賞錢轉積分 算唔算
應該轉唔到?已經出左下面段野好多日,懷疑廢左了
為提供更佳服務,我們正在更新系統。不便之處,敬請原諒。
兌換同賺取其實係咪一樣嘅嘢?
齊文件一星期內
但要去分行拎卡
係咪特選先有?
收唔到email
應該唔係~
兌換係用街外既分換里數
賺取應該係用CX 卡或者食國泰餐廳,係國泰網買野咁
我都冇,邊度襟出黎
想問agoda延後付款係咪一定伏
Guru廢左網上
其實red廢左一半,得返本地網上有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞