信用卡討論區(199) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
1 Like 2 Dislike

fbwaku應該係$500?
我特登 save 低左條款對數

迎新現金回贈(三)
經「AEON香港」手機應用程式成功申請信用卡可享HK$200現金回贈及限時HK$300現金回贈(「限時現金回贈」)
合資格客戶於推廣期內經「AEON香港」手機應用程式申請信用卡,並輸入優惠代碼「FBWAKU」,成功申請及批核信用卡後,並於簽賬期內憑信用卡完成一宗合資格簽賬,即可享合共HK$500現金回贈,合資格客戶於簽賬期內最多可獲HK$500現金回贈。

迎新現金回贈(三)之限時現金回贈將於2024年10月內誌入合資格客戶之相關信用卡賬戶內,並顯示於相應信用卡之月結單上。

今個月先出$200,其餘$300十月先出
GURU明明我7月已經簽夠數8月升
但係外幣番單遲,今月冇升到比我
不過依家實體先有得回,就冇理佢
BOC Pay 依家都係唔夠支玩,5年後唔知
但額外呢part只計單一簽帳500以上
如果旅行日常用未必每單過500
叫做追趕下對手囉,雖然PayMe用戶多過BOCPay好多
不過Payme做支付都係少人用,多數人都係夾錢用
應該都多過BOCPay嘅
waku 有得set limit? App 搵唔到
佢係直接減信用卡limit
冇錢賺嘅服務
啱睇左d信用卡迎新現金回贈,想問而家最抵係咪citi d 卡,我見小x個網有優惠,3個月簽$8000回$1600,ching有無咩卡迎新推介而家申請,里數/現金回贈都得
我用BocPay可以順便即時扣埋信用卡積分,
Payme有乜撚野?
連$5萬用券都要買到$180先用得,好on9
只可以綁銀聯卡都已經輸咗
PayMe收商戶1.2%,都搵到嘅,蝕最多係用非HSBC 卡增值,所以先要收手續費
多數人都係用嚟夾錢
星期五八折扣分已經大把卡友爭住用
有中銀卡就係囉
話説增值Payme eminent係咪1% 有時上網會睇到佢咁寫
想問下有冇人依家張wakuwaku用唔到?
我連aeon個app都入唔到...
想book酒店book唔撚到依家
Login唔到可能maintanance呢
但會連張卡都用唔到嫁?
因為我係咁比agoda reject
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞