話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
國安法咪就係比你地班藍絲咁用
駁唔到就叫國安拉人滅聲
然後仲同人講香港人言論自由冇受影響
共產黨搞革命亡祖叛國就係人都知
共產黨煽動民眾顛覆國家政權 勾結外國勢力日本仔
叛國最後成立新中國係歷史
不過2024唔講呢D要MOVE ON
咁真心係你講野咄咄迫人好撚煩姐
駁唔到就係處處迫人?
姐係人地可以駁我 我就唔可以回應?
單單係我話不如支持譚詠麟
同時支持埋大陸運動員都未有一個人應到我
你睇下正負評就知幾多人係同意我講法
同時睇下回我果啲 反駁果啲黎黎去去都係果幾個人
全部post都係
就知道咩事啦
1+1=2就係等於二
唔會10個人反駁我就變左等於1
伍家朗出事,好似係因為有個柒頭家明幻想著黑衫係黃,吹大左
你俾人負評嗰啲當睇唔到?
所以係時候學識欣賞自己
人地做咩根本唔會影響到我
修仙模式
地上党啦 入得党校
姐係我要無視10個正評 要睇1個負評?
香港不嬲都有1成藍絲 好岩比例
成日聽人講留過學UK就知道外國唔好住 其實根本唔會知
https://lih.kg/3736095

你啲留言全部負評喎咪撚當睇唔到啊柒頭
900幾個正評 300幾個負評
然後又唔知同今次個post有咩關.小學雞
講緊你咁睇重正負評,仲用正負評嚟做比例分藍黃
咁你啲留言全部負評係咪藍多過黃好多
對自己不利就睇唔到不過你假期當al都似白卡㗎啦
平心而論,可以點做?
你講得岩架,再搞可能64重現都唔出奇,然後奧運又move on架,你咪最多可以屌下人支持香港運動員,仲可以做乜?
咪睇緊江旻憓啲紅撚過你件藍屍港豬發展緊佢嘅事業囉,運動上位攻讀黨校係佢第日做匪共打手嘅踏腳石,睇住並宣揚佢日後上位送你條港豬入集中營收割你韮菜

你仲喺度幫佢背書做的佢隻匪共走狗嘅護主走狗,留喺度幾好睇呀
冇野可以做唔代表要支持掛
依家又唔係安心出行咁你唔用直頭影響你生活
支持唔支持對你0影響 你仲有得揀
點解你講到好似唔支持佢就冇得生活咁
事實係咁無奈就代表你靈魂一齊墮落去承認並支持獨裁匪共暴政及其運動員?

你唔撚使做乜嘢啦,反正你同紅蛆藍屍呀叻嗰啲一撚樣,連內心維持住自由公義嘅意志都無,你早死早超生吧啦
你隻白卡咪會連邊到多人支持都扮睇唔到囉
好想你d少數派有人關心咩

你完全講唔出點解我要CARE你地極少數意見
都算
仲要無視大部份人認同
你好岩做特首
正評好直接 咪就係認同我講嘅野囉
做咩姐你
所以你啲留言冇人認同
佢直情講到 唔支持隻共江就生活唔到落去咁
樓主,留意返,你回覆緊嗰個人,係一件比支那賤民靈魂更墮落嘅香港藍屍,無謂勞氣,連登依家啲藍屍就係咁唔知醜散播失敗叫人冇為幫共維穩,你繼續心理強大直到匪共倒台就夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞