話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
黎黎去去都係果十隻八隻幫我推爆個post
坐監既人自己衰戇鳩要全香港陪佢唔開心?
篇野作左幾耐
師兄你講得好中
薯條麥樂雞

幫江旻憓分黃藍真係得啖笑
https://lih.kg/3750169

呢一隻喺另一個post俾人串到一戙都冇
講中晒

但樓主唔想聽到呢啲
淨係想聽圍爐野
笑死,唔敢回你
係咁用D非黑即白嘅邏輯
一係就去光復香港
一係就支持共產黨 仲要為佢歡呼

無腦紅藍渣滓就係咁,永遠係非黑即白,抵佢哋食住匪共舊屎扮開心而實際唔開心,仲要屌佢他人令到佢唔開心而唔敢屌匪共比屎佢食
講中D咩? 3句野入面冇一句同個post有關
駁唔到係到圍爐果個係你地

咁我洗唔洗放下政見 欣賞下超哥平時花時間做氣功 幾努力?
洗唔洗欣賞下D藍藝人平時花幾多心機時為左唱功同演技練習?

是但兩句反駁隊都啞晒冇人駁到
講真咁不滿不如移民算
笑死. 回左扮見唔到再打稻草人
開正評既po 應該係你人生最大成就
Keep going
你d用字咁偏激真係代表你內心好無所謂?現實中我冇支持什麼運動員,但我又唔覺得身邊支持運動員既人有咩問題,反而支持一下就比你地批鬥我就覺得冇必要,你話我五毛藍絲乜都好啦,反正我唔係,我只係覺得要求人唔好支持運動員係根本無意思,反而分化更多同路人
又唔好話成就
講真話 有道理自然有人認同 冇咩技巧
叫人分黑白認清江係準黨走狗嘅事實都係圍爐搵同溫層?

好心你呢啲垃圾唔好咁撚低智無邏輯啦,係癬哋啲藍屍紅蛆迫人圍匪共個爐,迫香港人認江旻憓做偶然要人跪共咋

乜撚嘢都癲倒黑白反屈誣陷,冇用㗎,人哋江係準黨走狗,咪大大方方認咗佢囉,你哋啲藍屍話林奠係好人李家超奧運有成績都講得出,你哋讚下江旻憓識趨炎1附共有咩問題
真理就係真理 移民唔移民都唔會支持極權係基本良知
啲五毛嚟嚟去去都係偷換概念
或者用另一啲啲冇邏輯嘅嘢去駁

樓主篇文已經講得好撚清楚
江同志係對家嘅人 政權嘅打壓從來都冇停過
其實唔介意大家認自己係藍絲
不過你撐得一個紅底背景嘅人我都唔會尊重你
上面果幾隻係出名5毛
一出現就幾個一齊你一句我一句
個個我D post都會出現咁濟我D推POST粉絲黎
用字偏激就分化到,你本身就係唔講道理卻留意態度嘅人,根本就係你個人理念淺薄兼唔太懂講道理,好言相勸,你自己檢討下啦

講返重點,你縱然講道理差少少,請問你有否方法証明重點:江旻憓唔係滿港共走狗準黨員?點解釋為鄧炳強拍片?點解釋同葉劉及楊潤雄照時讚佢未來在港共發展嘅肯定及推薦?
有鬼用咩,幾年嚟都係得個幾個戶口blocked user,大家都認得佢哋
駁到果幾隻反駁隊啞晒
佢地係咁偷換概念
但又唔敢講 係呀 啲藍歌手都努力過所以應該放低政見支持
因為佢地都知果啲藍藝人唔討好人
見到江同志開頭fake到下啲香港人
就食住個勢叫人放下政見
我就係話 點解運動員就要支持?
佢自己興趣 贏左係佢自己威 錢係佢自己袋
咁你支唔支持成龍 譚詠麟?
佢地最少都有歌 有戲 叫係香港人回憶一部份喎
如果話佢努力 咁你又會唔會支持中國隊? 甚至英國隊?
人地又有冇努力?
等我拆穿你班人既心理啦,咪就係見到人可愛笑得甜咪支持人囉

成班死狗公,間離杜打乒乓波都叻呀,我好支持佢點解佢咁少支持咪樣囉,成班狗公認左佢啦
得幾招
首先就問你有幾黃 有冇搭地鐵 極端化政治光譜
如果你黃到移咗民 就問你做乜關心香港啲嘢 移民都可以反共OK?
再唔係就人身攻擊 話你係廢青 毫無邏輯
最多就係 2024 仲講乜嘢黃藍 大和解 中共最想就係香港人人大和解

留意番佢哋嘅言論 全部都係聲東擊西 毫無邏輯
俾人串到咁上下就集體消失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞