話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
係呀. 部份囉 我唔會好似你咁屈唔認同就係藍
仲有你同你幾個同事長期有幾隻 係比個表情都負評嫁啦
呢D反駁隊更加唔洗care
我份人好撚正義 有果句就講果句
班藍絲唔會影響到我無差別屌香港人
你#211先講完負評就藍嘅
你咪繼續維持呢種心態去說教囉,我唔覺得你會比我過得開心囉,講到尾你咪只可以係連登上巴閉,嗌贏我又點?真實既你咪又係返工返學返寫字樓,唔岩你講下你可以做乜去軟對抗?
我見到好多坐完出黎既手足都撐江wo
樓主付出左冷氣費仲有付出左d咩
你搞清楚 藍絲見到我言論就會負評係事實
藍絲就係咁
我冇話全部負評我都係藍
只係大約根比例解釋比你知
香港有1成藍絲 我個POST大約有1/10負評係好合理
符合比例

至於下面D留言. 有D冇咩人認同
咪負評多囉. 藍絲有撚呢個比例咩
邊個?
唔計第一日咩都唔知
邊個坐完出黎之後 又知道佢紅底都繼續支持?
例子都冇
大把人比人清算緊
真. 何韻詩0政治網上開演唱會都比人打壓
書展又係 冇停過
終於有人講人話
冇付出=要撐江
好多人大力吹呢個風
出面反駁隊勁大風向
要carry on忘記過去
咁點解你正評100:10負評嗰陣,負評嘅就係全部藍絲(所以你先得出香港1成藍)
調翻轉正評10:100負評嗰陣,負評嘅就唔係全部藍嘅?
呢個post 值得更多人睇到
你都岸久既
呢度中國我鐘意去邊就去邊啦
關你撚事咩柒頭
放心 好多5毛幫緊我推POST
會更加多人見到
1:10係香港比例
連登會係正常黃藍比例?

調轉咪自然係因為有人唔認同我講. 不論黃藍
唔通香港特然多左9成藍絲咩咁都仲問真係抵你係藍絲
咁你個1成藍有冇 source?
軟對抗,唔撚支持匪共葉劉炳強家超及其江旻憓就係,又唔係叫你出去送頭大叫光復香港,咁低門檻你都做唔到,抵你唔開心,而且匪共一日佈個咁局比你,屈你食件江旻憓屈你食麥美娟,你生活只會無盡地獄咁唔開心,呢啲係匪共造成,關我撚事?
佢講咁多廢話 事實就係一個藍絲
支持係內心一個感覺
佢真心支持得 其實關咩做唔做到咩咩 生活洗唔洗過冇關係
係咁用D非黑即白嘅邏輯
一係就去光後香港
一係就支持共產黨 仲要為佢歡呼

事實就係大家只係生活都要過
你隻粉蛆嬴左關我撚事點解我要為你開心
呢個post見到好多熟悉嘅反駁隊隊員
主要係提醒傻黃咪表錯情
區選一人一票黃營嬴左8成有多議席
黃藍店比例 就算人血饅頭 商家通會搵少數派錢?
支持警察遊行 VS 反修遊行
再唔係睇下身邊D人啦你藍絲自己都唔敢話自己藍
你咪唔好面對囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞