話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
唔見得幾多香港人拒絕過中國香港呢個名義
不嬲攞牌都大把人與有榮焉
黎智英逼害人
交稅比人打柒你 警鄉黑合作呢D真係世界級
插支旗都叫恐怖份子. 點比
我個POST一開波就講到你班5毛啞晒口啦
反駁隊開始語無倫次
真.明明一個典型小粉紅.
仲要用返果幾句日日用嘅論點轉移視線
留名練習吓點樣用正確嘅方向嚟回應五毛嘅例牌招數唔該晒
放曬工了
定係換緊班?
夠鐘就走晒人 又到左移民撚入場時間
移民撚都可以通宵嘅
睇日本男排
其實樓上#20講得冇錯,嗰條五毛暗示緊唔做佢所講嘅嘢(即係日日探監)就唔係黃絲,借啲意為黃絲依個身份set咗條bar,即係#20所講嘅鬥黃。
佢哋咁講係完全無視咗我哋自身嘅任何難處(例如學業,職業,家庭等等),的確係好有五毛果種毫無同情心,極度自我中心,盲目追求優越感嘅心態。
我認為我哋應該要用極端鬥紅鬥藍嘅心態嚟回應佢哋,例如「咁你飛去英國悼念香港經貿辦間諜未?」
btw 已fol
共產黨當年起碼唔會水人幫襯黃店當做咗嘢
係你地班傻西一方面迫人表態,水人送頭,
但出咗事又扮唔關自己事,又繼續迫人表態,水人送頭,
江從來無害過一個人,從來無煽動過人
但你地班傻西有

迫害藝人係咪唔算迫害
佢努力係為左香港爭光 收皮啦
咁邊個人興趣唔係咁 關香港人撚事
佢獎金我有份拎?
電競選手係為左國家打機

林夕就真係佢歌陪我大喇
上面講緊警黑合作破壞法治
打壓香港人人權自由
迫害異見 老屈恐嚇主義 搞到無數家庭分散甚至死人

你就拎D八掛新聞話呢D先係叫迫害
點解唔接受部份香港人政治冷感呢個事實,呢個世界一定有人對呢樣野厭煩只想生活,你咁有熱誠應該投身政界求改變,唔理結果有冇用你冇去做咁你同旁觀者其實都冇咩大分別,或者連登會好多人認同你,但係實際出呢個po對政府傷害都係零
亞運都有電競
係咪唔算為左國家打機?
你估樓主現實夠膽同人講咩咪就係谷鳩住上嚟連登小天地發洩
一個共產黨員 讀晒政治出身
仲要2014後都仲有參與政治
同建議關係密切都叫無害過一個人,從來無煽動過人
咁二戰納粹黨員都冇罪啦 全部都係聽元帥指示姐

仲要老屈黃營水人送頭
掛支旗都係恐怖份子 叫口號都係煽動 和平遊行都屈收左外國錢
呢D基本人權自由都有罪. 去屈返佢地比人水出去
你個黨極權就隻字不提?
你隻藍絲藍到咁都得? 抵你地搞到中國比人孤立
見你追得我咁貼 又冇句駁到
就知你幾谷鳩氣啦反駁隊
兩樣都係迫害又唔得?
你禁雙重標準得唔得架
早幾日又話睇奧運睇到好開心
過兩日見到風向轉同多左材料就轉立場
希望唔洗見到你轉第三次立場
嬴左係有獎囉
唔好講到自己日日打機係為左國家先得嫁
呢幾條友撐乜關其他人乜事
你狗嚟㗎淨係識跟住人
全世界都鍾意嘅嘢唔等於我一定要鍾意
我唔係偉大嘅黨
唔鍾意又唔會搞到佢冇得比賽冇得拎牌
做乜一定要跟住人哋支持邊個邊個
戇鳩鳩
唔關你事姐,關我是啵。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞