話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
講真 有咩要做?
唔支持咪唔支持囉
你D對白唔用腦 講完就想拎分?
講到咩都唔可以做
但結果你個方法係支持共產黨
你無追開 佢縮左係英國
香港都做人移民無人走
樓價無跌股市無跌
人權自由世界第一
笑死
覆左就有糧出
5毛好低質 咩topic都係回果幾句
香港先要縮講句野都怕比人報國安笑死
俄羅斯真係慘 無得参加奧運
真 又冇人話要放低政見 一單還一單
奧運從來都係政治
如果唔係國家做咩掉咁多資源用金牌嚟俾人民打飛機
做咩奧運會係政府出錢買轉播俾大家睇
就係想拎牌嗰陣播國歌培養你嘅民族主義 身份認同感
洗腦工程
咁大篇都唔想睇

上連登咁認真?
秒撚左樓豬
連登就係for呢啲精神病患者圍爐
嗰個post 都見到呢隻中飽xi囊
夠鐘開工
8月打奧運
今年四月尾仲有時間返北京朝聖
所以唔支持運動員就可以反共產黨?
因為呢班人根本無思考過,佢哋對標準就係佢想支持邊個就邊個,根本唔洗太理呢班人,因為你說服咗佢哋,一樣可以轉頭嘜事都唔理。
咁你可以做啲咩改變到?
唔好話我知其實同我一樣
只係唔支持呢樣唔支持果樣
然後口號性反抗 到咁上下日子就去連登屌一屌

同埋我上面都講左 當自己expat
只係生活在香港 係香港講政治係會坐監的
都係果句我相信 樓主只係意識形態上反共
實際上 只係會係網上發下言 完全唔會有行動
但我建議樓主都小心發言
之前已經有幾單連登發完言就出事

香港已經唔係以前既香港
Cctoy係咁㗎啦
只接受奉承認同
唔啱聽嘅都係五毛
人地出面個個開開心心,難得有開心野,又要唔抵得放負
老實講句 2024年仲玩二元分立會唔會out啲?
你係有心既 就唔係講邊個藍邊個黃
有時間分黃藍 不如先去做啲有建設性既野?

你分完黃藍 係咪覺得自己好叻叻?
咁跟住呢? 今次分完運動員,下次分邊個?
幾時會又分埋你老豆老母 祖宗18代?
如果咁岩你有個親人係藍 你係咪又上連登出post 批鬥佢?
其實咁樣做有咩意義?同紅衛軍有咩分別?同啲小粉紅有咩分別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞