話要欣賞運動員努力 放下政見 係連基本黑白都唔識分輕重

466 回覆
1393 Like 131 Dislike
痴線,幫香港攞牌唔關香港事
我係香港人我覺得關香港事播
關我咩事
藍絲如獲至寶咁
香港人見到香港人嬴開心都可以有水抽
事後比人踢爆係中共黨員又玻璃心仲要死撐
想人因為個大陸婆嬴左令香港人愛國
知多左會改變立場叫中立
好似大陸人咁咩都係中國嬴叫無腦
係呀.但香港人比人打壓就無視
我真係比你班藍絲搞到唔知咩叫香港
就好似中國咁
貪污 死人 唔公平 全部都要獨立睇
但一講中國 就愛國
精神食糧
咁咪即係水人去死去表態之後話出事唔關自己事
然後繼續躲起暗處水人去死,迫人表態
我地移英蝗蟲未融入啫,你等下
香港人攞牌就無視
自己躲起暗處水人表態
但自己又唔會真名真姓表態
講到自己關事咁
次次一到奧運就成班上晒身以為個獎關你事咁
轉頭又比人裝多幾千個人面識別cam怕你搞到佢個位
再嘈就用你D稅請多幾個國安打鳩你
我係中國香港人 我自豪呀
通常自稱自己客觀,公道嗰批往往就最撚唔客觀同公道就憑你人地一同你唱反調嘅就屈毛呢點就知你係完全冇客觀過
你反識別cam咪自己反,唔好阻住香港人睇奧運
準備好香港隊入中國隊未
遲下又要支持中國隊諗起都打冷震
表態就會出事
笑死.你個國家咁撚恐怖嘅

這個不能說啊親
支持支那港隊拼入支那隊港畜死全家
唔會出事架,你快啲真名真姓表態啦,
如果唔係有咩資格叫人表態
自己都唔做
我幾時叫人表態? 又打稻草人?
唔支持隻小粉紅雞就危害國安?
點駁到你啊你搬龍門咁叻
次次入黎都講舊post算唔算搬龍門
估唔到你撐佢
我純粹針對你講果句說話話"黎智英冇迫害過人黎講"
已經比你老屈我係藍絲
真係唔想同你繼續傾
你可以睇中國香港運動員睇得禁開心同時譴責紅色黨員奪金
我唔可以同意蘋果支持民主自由既立場同時不滿佢作新聞同揭人私隱低質?

你就好似上面巴打所講
到今日你都唔肯接受香港人政治光譜好闊
有部份人真係純粹以支持港隊依個立場黎睇今次奧運
你就強行打果班人做基本黑白是非不分既人
就好似你老屈我係藍絲一樣
由當年講到依家,你依種方式係唔會說服更多人支持你
講得白d,你都係想開依個post 圍爐姐
太柒啊嘛你真係
即係無老屈黃營水人送頭
黃營就係不嬲水人送頭,水人表態
之後自己躲在暗處睇人送死為樂
好心你地自己縮埋一邊唔好阻住香港人睇奧運
害死香港係你班黃人
黎智英,何桂藍,鄒幸彤,何韻詩,係比班黃人害
其他香港人無欠過佢地,可以問心無愧睇奧運
你最公道
貪口爽,鍵盤軍師情緒勒索
到真係出事就話點估到共產黨咁都做得出
隔左禁多年都冇變過
所以依家唔係太過份真係廢事出聲
由其是時事台依d 癲狗台
做好自己好過
你個立論方法都幾典型藍絲搵交嘈嘅結構
由我開POST開始 直到你話我講黎志英冇迫害人
已經係第15個來回對答
然後你咬住第15回答 拎d花邊新聞出黎
去騎劫我成個POST個中心 話全香港唔同人都比港共迫害呢個說法
因為蘋果花邊新聞算係一種迫害
所以唔同意我講港共迫害香港人呢個說法
由於可見我想開依個post 圍爐
好撚典形藍絲反駁隊不斷模糊成個重點
係到搵交嘈嘅低質反駁隊
你繼續老屈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞