《鄰居》一個乖乖女被調教成鄰居免費雞

364 回覆
192 Like 238 Dislike
strong post lm
非常認同
老實講,一本小說幾萬字,都係賣緊百幾蚊
CAWD-441
佢仲要係每月收,出得嗰幾篇
打住創作有價、尊重創作者嘅旗號,赤裸裸咁唔尊重而家出緊書嗰啲作家
咁既長度同文筆都有人sub
每章買好似抵啲
三百幾字 一分鐘讀完 五蚊
點都稱唔上抵吓嘩
咁one-off嚟講,5蚊1000字,OK喇
下 講緊三百幾字喎 一咩千字
第29章 309
30 427
31 419
加埋15蚊先啱啱好過千字
5蚊一章,買晒都7舊水喎
正正經經去買幾隻正版碟支持吓七澤美亞好過
penana唔少$10/月 仲要日更
佢寫甜故收$120/月
佢睇得起自己、有自信,都係好事嚟嘅
講真,又真係好睇嘅,可能樓主唔係target我呢個收費群姐
當幫佢推下post囉
邊個10蚊咁癲
我記得之前麥羊係10蚊
默颺?
文呢
第二十二章|兩穴

王生走到我面前,用手扯著我那頭長髮,我被他這麼一扯,只好把頭抬起看著他。

他便貪婪的和我濕吻起來,把舌頭伸進了我咀巴裡,我也非常配合,舌頭和他糾纏起來。 然後他抽出舌頭,轉移到我耳仔,一直用舌頭撩我耳朵外圍和耳仔裡面;怎麼他會知道我耳仔好敏感⋯我整個人像觸電一樣軟了。

然後他一把扯著我的長髮,把他肉棒硬塞了進來我的咀巴。

「睇吓佢幾聽話!安仔,係咪好好砌呀?佢下面噚日先比我破左,仲係好緊架!」
「係⋯佢下面夾到我好緊,每下都迫實我碌嘢,好想射」

到底他們把我當甚麼?在我面前討論著我的身體⋯這令我變得像一件給他們洩慾的工具,但我口裡還被王生的肉棒插著,根本無機會出聲回應⋯

--創作有價,請到Patreon或Penana繼續閱讀--
linktr.ee/timgoo
感謝支持!
如果係一章五毫子都算,你一章五蚊,點說服自己俾你月費plan就更加唔洗諗
其實喺Patreon比HK$120已經可以睇哂以往全部文章
第二十三章|精壺

阿安將我的頭沿著床邊垂下來,然後將肉棒慢慢伸入我喉嚨;我用的是喉嚨而不是咀,因為這反轉含的動作真的像把肉棒活塞到我喉嚨深處。

我好想嘔,但這窒息的感覺讓我感覺變得更淫賤了。

阿安一邊雙手搓揉著我兩邊乳房,一邊把他那粗大的陰莖往我喉嚨抽插。上半身享受著深喉的窒息快感,下身王生也在快速地往我陰道抽插。

這兩種同時來襲的快感讓我眼睛突然一黑,然後身體不自由主的抽搐,我感覺到全身肌肉也在收縮。

「哈哈,芷瑩高潮喎!」

「呢個衰妹平時扮哂乖,原來咁鬼淫!」

我⋯好想找個地方躲進去,我這也太羞家了!他們又繼續無視我的存在,在我面前談論著我!⋯⋯

--創作有價,請到Patreon或Penana繼續閱讀--
linktr.ee/timgoo
感謝支持!
on9 而家咁樣淨係出一半 我想睇一半既去紙言睇唔好
仲洗入黎呢個po?
創作有價啊,人哋大作家,快啲課金
果斷棄故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞