《鄰居》一個乖乖女被調教成鄰居免費雞

364 回覆
192 Like 238 Dislike
多謝Ching分享!
係吖
Penana果個都係樓主放?
利申:買咗一章 但無紙言後面啲進度,有少少中咗伏咁,會更新埋?
好睇有無多少少設定?想畫下
ohhhh 我之前放Penana但無乜反應所以冇繼續放上去
等我晏少少放埋上去呀
多謝ching支持
多謝ching, 會要啲咩設定架?
大概外型、身高cup數?無我自己腦補都得
oh明白明白
瘦底無戴眼鏡長頭髮158cm C cup
你睇吓仲有冇咩需要嘅?
好期待
一開始話白色旗袍
之後有男同學
唔想大家諗住某間特定嘅中學
當故仔睇會比較好
畫埋大隻肌肉王生唔該
第十七章|保安員

終於放學回家了!

下面一直維持濕潤的狀態,好想要被填滿,令我回家的步伐也急促了!

回到家樓下看見新來不久的保安哥哥阿安,他大概三十歲左右,因為他比其他保安員都年輕,而且他面上時常掛著笑容,很快便和街坊熟落了。我也不例外,每次見到也一定打招呼!

可是今次有點不一樣。

阿安見到我之後除了打招呼,還和我一直在聊天,而且在聊天的時候我有意無意矛現他一直在打量著我。或者因為我心虛,總覺得他看穿了我沒穿底褲。

不過這讓我的愛液流得更多了。

我在幹嘛?居然在幻想阿安搞我!

升降機到了,和阿安道別後我便上樓,一如以往直接想走進王生家。

但今天他鐵閘居然上鎖了,而且本身掛在鐵閘上的布也消失了。
第十八章|門外

「王⋯王生!」

我覺得這樣叫他好像有點奇怪,不過怕街坊聽到察覺有異樣,只好叫他王生,沒有叫他英文名Simon。

他奸笑著緩緩走了出來。

「入唔到黎啊?」
「係呀,做咩今日鎖左門架?」
「因為要檢查😏檢查過關先俾你入」
「檢查⋯?檢查咩啊?喺⋯呢度?」
「係吖,而家手放後面」

到底他要做甚麼⋯?我只好跟著做,手乖乖的放了在後面。

然後他的手穿過鐵閘伸了出來,執著我校裙邊緣慢慢掀了上去。

「果然好乖,無著底褲喎」

我害羞得說不出話來,而且我還站在走廊呢!

他的手開始移到我兩腿中間,用食指和中指伸到我下面摸了一下。

「你睇下你幾淫,下面出哂水喇!係咪好想要呀?」
「嗯⋯」我也真的⋯好想現在就走入去被他狠狠的抽插我也小穴⋯
「咁樣啊?而家喺度除個Bra出黎比我呀」
「喺呢度?!」
「係吖,你唔照做今日就冇得入黎玩」

不是吧⋯我期待了一整天就是等放學去他家裡做愛⋯怎麼可能這樣子就結束。

反正我聽著外面有沒有聲音就是了。

畫到一半先見到係旗袍所以條裙唔太啱
王生求其畫住個體型先過兩日再畫吓
希望樓主喜歡

王生定王子
好犀利!
係喎,改咗了!唔該ching!
呢度仲會唔會更新?
見佢PENANA有keep住Update,過咗去睇
lm
第十九章|鐵閘

我開始由後頸的位置把拉鏈拉下,然後反手到背上解開胸罩的那個扣,沿著手袖穿入去把兩邊吊帶脫出來,然後就整個Bra從胸前抽出來了。

我把bra交給了門裡面的王生。

王生露出滿意的笑容,然後他不知從哪裡找出來一個手扣,把我的手鎖了在鐵閘上!

玩這麼大?!

這時候如果有人經過的話就會見到我背後拉鍊打開了然後站在他門外!

他一把將手扣拉近他,這樣我整個人也不自由主的往前踏了一步,整個身體貼住了他的鐵閘!

最可怕是我整個人都動彈不得,我連我背後有沒有人經過也不知道!

沒有思考的時間,他已經開始用手玩弄著我被夾在鐵閘的乳房了!

雖然隔著校裙,但那種感覺在這情況下好像變得更加敏感了!我感覺到我的乳頭很快就變硬了。 而且他開始隔著校裙用舌頭圍著乳頭打圈,又用力吸吮他們,我下面好癢好癢,好想他快點玩弄完我之後就插我!

突然間,我聽到後樓梯門打開的聲音!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞