覺唔覺得香港啲人揸車好撚燥

535 回覆
1258 Like 29 Dislike
慢線都唔應該跟牌行啦,搞到慢線都塞死埋,跟牌拉龍就唔好上高速
個個城市都係架啦
香港係好得意

明明大家定速行, 你打燈想cut, 隔離D車好似F1車手見到start light咁, 0.29秒反應時間比個地板油先, 係10個有9個都係咁
因為個城市啲人根本生活得唔開心
咁人地正線. 你想點? 俾油過係合理做法...

https://www.bilibili.com/video/BV1RW4y1X73q/
其他唔知, 倫敦都急, 但一定無香港人咁撚閪
垃圾地方係咁上下
就算係蘇黎世d人揸車都好燥底下
on9 就係旅行先要快
時間就是金錢,睇多一個景點就係多一個景點
日本啲野又早收,餐廳又多人
你快幾分鐘到隨時唔洗排隊
啲架仔喺到住就可以慢姐,我過幾日就走仲慢慢揸?傻撚左呀?
其實香港人最仆街係老馮打尖
外國人揸得閪都好少咁,就算大陸都少見
香港係理所當然,你唔打尖係你on9
人多車多就會咁
英國密極都唔夠香港咁密集
香港市區要好似英國細城咁chill冇乜可能
香港車多路窄,chill條撚咩
你急比你行先,我慢慢行
觀塘繞道落九龍灣果度成撚日都係咁
除咗起步慢唔會比人boot 外國咪一樣大把人左穿右插
淨係知寶馬撚全世界都係咁閪
去過台灣就會覺得香港好友善
督油等佢撞埋嚟收錢
呢堆人係最撚仆街
highway黎呀,邊有可能停定打尖?
拉撚晒班仆街告危駕啦
你唔讓總會有人讓
尤其係d大車起步慢好易俾呢班仆街攝位
朝朝搵班差佬趕走晒呢班仆街先有得搞
仲有唔少搵食的士
呢個問題都見到嘈咗好多年
有啲人成日話唔應該讓人,因為係打咗後邊排緊隊嘅車尖,
但係地下明明係虛線,如果係咁點解唔直接畫實線解決問題?
我就係收完上次比人撞既票返緊屋企

btw邊句話我唔告其實唔洗撞埋去都告得既
都講到大dup啦 dup完條頸好痛呀

btw 2 大佬的士狗抽頭閘鳩 你都可以話係後車手車太差
懷疑你係dc9
我就係收完上次比人撞既票返緊屋企

btw邊句話我唔告其實唔洗撞埋去都告得既
都講到大dup啦 dup完條頸好痛呀

btw 2 大佬的士狗抽頭閘鳩 你都可以話係後車手車太差
懷疑你係dc9
屌有次試過綠燈行得前面架Benz 死都唔郁,全部人砵到佢仆街都唔行,然後去返紅燈,嬲到我仆街

之後爬佢頭先見到係女人嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞