Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
Agger
甜心先生對白 You had me at Hello同you complete me
係tom cruise 把口講出黎又係經典中既經典
(喺英國住過就明)英國人一係好靚仔靚女,一係好樣衰,兩個極端嚟
notting hill
love actually
jerry maguire

呢三套真係百睇不厭
唔係哥侖布咩
Ana de Armas同Margot Robbie拍呢類可能會幾好睇。
呢套啱啱N上左,真的狠愛你。
以20年前標準來講,呢套係垃圾,以依幾年標準來講,合格啦。
之前套no hard feelings又係麻麻地。
真正宗教界會反對同打壓係綠魔個套 基督的最後誘惑
沉默呢套based on true event 反唔到有哂史料

不過呢個年代都唔興宗教片,LGBT橫行
哥倫布係蛋糕黎
我鍾意英式野
呢套好出名 我都未睇過
love actually 上年聖誕/除夕先睇過第一次
幾正
好多00後都未睇過啲經典戲
之前同啲女吹水,個個都未睇過inception,連wolf of wall street都未聽過
證明屋企嗰件幾靚都好,始終都會有厭嘅一日
Show me the money
林明禎都係蛋糕
Maurice勁好睇好睇過佢其他rom com
同埋Meg Ryan都係 拍勁多rom com但最鐘意既都係佢其他戲
幼幼?
咁都係,最近睇返big bang theory, 直情用埋印度人去笑印度culture,仲成日講到明係種族歧視不過係事實所以Raj 無得駁,笑到痴線。而家無哂哩啲joke啦。

不過又奇怪,連陳年嘅Friends都俾人鬧得白人做,反而big bang theory直接racist竟然無俾人放大嘅鬧
唔得喇 兩個本身都係賣淫味 唔夾
而家要拍政確電影
Elizabeth Hurley
Silence 唯一最出戲係啲日本農民的英文講得太好
以前明珠台播過好多次
唔覺,靚人每一代都有
因為依家已經少人入戲院睇劇情片,依類片係2024年只會淪落係串流水平,都係個句...又係Marvel
真。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞