Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
行去軍人墳場果面咪少人~
樓主戇撚鳩
抵你咁多負皮
入面幾首歌都妹經典
果時冇手提電話,有call機都唔係隨時搵到電話覆,所以要約埋邊度邊度等,好有儀式感。

約麻佬friend就機舖等,約女就梗係page one或者唱片舖啦
Jimmy Kimmel好多人都唔buy但我覺得佢其實唔錯
正如我好鍾意Ricky Gervais主持金球獎
Kimmel punchline好多都到位但成日滲入政治議題就真係見仁見智
D 歌好聽
係, 我在N都分左幾次睇。
仲有恆生銀行等
再早啲就係五支旗枰等,幾年前同個fd 約係尖沙咀,佢講極我都唔get 到,然後佢話五支旗枰等啦,講完之後我地一齊狂笑
冇營養到爆
Hangman同大波妹幾有火花
但大波妹都真係幾樣衰下
我少去尖沙咀,冇幾可去五枝旗桿。

我多數在深水埗或者旺角出沒,旺地恒~一係高登行住等,再唔係就電子世界。最on居係約在靈機,太大,明明齊人都搵唔到人。
成日要兜去屌trump就最撚煩咁囉
擇星奇緣梗係好睇啦,女主角茱莉亞羅拔絲好靚女
新嘢來喎,我對上一次係睇北非諜影 🙏🙏🙏
咁新, 睇左亂世佳人未
呢套好新喎
We will always have Paris
係巴黎奧運宣傳片
可能認真咗

咁其實我覺得又唔怪得佢哋喎
畢竟人哋個時太細/未出世
其實人哋跨越左咁長年代都仲識欣賞而唔會以是否過時去看待一套有內涵的作品
咁其實佢已經係有品味啦

同樣道理,佢哋都有自己年代的東西
咁佢哋都可以自己圍爐講佢哋年代的作品/語言而唔同而唔同你溝通啫

根本你咁笑人哋小朋友就係自己先做成咗年齡洪溝
你唔接受人哋,人吔之後都都笑你廢中廢老啦
出生在唔同時代,認識的東西唔同好正常啫
大口茱明顯係口太大,但越睇越覺得靚。
不過我覺得都係風月俏佳人拍得佢靚啲。
好簡單嘅電影,冇乜成本,但好睇
可能因為宗教打壓關係, 當時全世界都冇咩宣傳.
套戲真係幾好睇,Andrew Garfield 表現至少好過Hacksaw Ridge
細個唔識欣賞
大個覺得佢風情萬種
不過而家呢個年代唔可能拍到風月俏佳人
政治不正確
而家睇返果時Hugh Grant仲係好charm好迷人
曉格蘭特好靚仔不過條友好撚爛滾, 喺美國搵咗條樣衰黑雞喺車度含撚畀差佬拉左,影咗張嫌疑犯記錄相想最為經典
其實我唔覺曉格蘭特靚仔,睇呢套都係因為大口朱

呢條友品味好cheap, 後尾強國北菇雞都食過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞