Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
雖然係舊片 但都幾好睇
個女主角個口有啲大 但係都好靚有好氣質
個男主角 都有英國紳士果種味道 ,英式口音 都好好聽

成套戲個感覺睇得好舒服~ 同荷里活片節奏有啲唔同
樓主應該00後?
早20年好興依類rom com,直頭主流嚟,係近十年收晒皮,冇人肯拍
如果去開英國,可以去間書店,好多影迷會去
Julia Roberts 同 Hugh Grant 好似俾你講到係 who who who咁…
大口朱最擅長
咁多負皮好明顯係負評樓主
90尾, 2000頭好多呢D戲, meg ryan幾套都好出名, 而家拍唔返
呢套咁經典

Indefinitely
notting hill係經典嚟
你男女主角都唔識有冇搞錯
我90後都係上年先第一次睇sad
平時幾乎一日睇一套戲
樓主不如查下Richard Curtis 仲寫過咩戲,你會有所得着
呢套戲 未睇過都會聽過啦下話
拿破崙發現新大陸
嘩...
原來我都睇過mr.bean 同埋 about time

about time 又係好好睇
00後大叔lm
Julia Roberts 同Richard Gere套Pretty Woman帶起左呢類戲,Netflix早排落左架,但我估遲下或者會上番,到時你睇睇啦,我覺得好睇過Notting Hill。
跟住就播首《She》,次次翻睇都覺得感動
上星期睇咗套香港電影叫無間道,估唔到周潤發後生個陣咁有戲味,套嘢都唔錯。
係,近排又翻睇左兩次,
然後發現戲入面做主角個生日阿妹個演員已經死左
睇多d經典電影,就會知道其實個幾兩個鐘嘅電影應該帶幾多資訊俾你就已經好舒服好好睇

唔好成日學埋宜家網上d白痴仔咁話咩一開波估到最後/冇twist就叫唔好睇

英國口音我鍾意睇bridget jones 入面colin firth多d
仲有同hugh grant開波
發現新大陸
......當年有啲成日同我一齊去睇戲的朋友同舊同事都已經死左。有一個早排過身....呢個月有2單大酒店。
When you say nothing at all好好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞