Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
細個睇仲未識Colin Firth
唔識欣賞佢仲覺得個角色好薯,點解女主角唔揀Hugh Grant
大個睇返兩個男主角都好正(但私心prefer Colin Firth
巴打講得好
只有唔係熟戲+懶醒既人先會用依種心態睇戲,好戲根本唔需要靠估,劇情自然會帶動你
通常啲傻仔係睇完content farm 講啲咩"十大高智商才看得懂的燒腦電影"之後睇完兩套就以為自己好熟戲...
未睇過,嗰個年代大cast都好興拍愛情小品
Notebook已經係2000初,而且我覺得唔夠以前啲好睇,好typical Nicolas sparks 雖然對比而家嘅政確愛情片,notebook 已經係一線
chick flicks第一位
好少聽有男仔睇過

而且我發覺大部分講大城市嘅愛情故事都係賣座D包括電視劇
Kate and Leopold都要穿越,而唔係長時間係過去。
都市愛情片易捉到男女觀眾,有現實加童話夾雜住,notebook其實我覺得似童話多啲,所以更要用舊時代做背景,如果唔係好難convince 觀眾現代觀眾
依家放飛自我幾好呀
Hugh Grant份人咁寸
樓主見到真人會點
唔好俾林作見到依個po一陣又拎間母校打飛機
好想睇晒佢
個故事睇落係幾浪漫,實際上女主角係臭閪
唔是講笑 , Netfilx 咁岩都上左、見到3個幾鐘都諗緊睇唔睇好
不過諗起你個comment 、果然無介紹錯。
好浪漫、然後CG 又做得好好、好睇到癲、喊到傻
李安納度 後生果陣真係好靚仔

未睇嘅人 、千奇唔好因為3個鐘而驚左
樓主係咪玩膠
啱啱上Netflix,穿prada的惡魔就嚟下架
樓主睇咗未
睇下one day
呢套都好正
睇番netflix果堆電影making of紀錄片,風月俏佳人原來係disney野
以前真係唔覺原來touchstone=disney
個人認為係靚仔靚女加埋演技搭夠

Angelababy都係靚女但唔會有人想睇佢做戲
同意你
劇版
Julia Roberts 又靚又有氣質,大口可以話係缺憾美....Angelababy點比
多數係上面落嚟冇耐
大陸人如果鍾意睇戲,照計睇碟都應該睇唔少..........
所謂: 行家一出手/口/文,便知有沒有
你睇佢講啲嘢 都唔似成日睇戲或對電影明星有認識,除非真人不露相刻意扮膠
似係真正無知但自以為識。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞