Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
可惜好矮 佢要坐係到先型同有氣勢
一企即刻唔多掂
Hugh Grant就算係毒撚都係靚仔毒撚
唔係無人肯拍
而係啲人樣衰咗好多
my best friend's wedding 好鐘意男女主係船上果段
成套戲既精華
Wow old news is so exciting
人地如果剩係睇過教父好難會覺得佢靚仔
我唔係call機年代但見呀哥家姐用
而家諗番轉頭都覺得以前年代正好多
憂鬱小生樣 好有氣質(外表)
不過Notting Hill都尾水 老老地了
Timing is everything
開book shop(雖然就執)有間house係Notting Hill ,已經成功過好多人啦
經典嚟
00後不如收皮啦好嗎?
黑雞事件之後都臭撚曬朵,跟住都費事keep, 到二千年已經好頹
懶係識冷門野,其實呢套野大部分人都睇過
I’m just a girl哩句野現唔現實
真心一問~
印象中最後一套真係入場睇既已經係Love Actually
好好睇個mood 好正
而家走毒舌阿伯路線
睇埋Four Weddings and a Funeral,同一個男主角 + 巔峰期 Kristin Scott Thomas
Notting Hill 單純係賣人,毫無劇情可言
love actually 世一
有條大波妹拍咗套anyone but you
huge grant另一套聖誕炒雜錦小品又係經典
樓主唔識咪唔識 有乜好屌 侍住自己生早十幾年識多啲電影嘅柒頭喺度高高在上屌
至少我見到樓主識欣賞電影 慢慢入坑有乜所謂
哩套除咗對波真係不值一提,又唔浪漫又唔好笑,好尷尬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞