Netfilx有套Notting hill 摘星奇緣都幾好睇

321 回覆
33 Like 315 Dislike
當年明珠930真係一個啟蒙寶庫
話時話,N年前有一晚打打下機有人襟鐘,一開門係隔離新搬黎的靚女,借罐頭刀。
之後梗係唔會有AV劇情啦。不過遇到呢啲意外事都幾爽架。
Love & Other Drugs 算唔算.....
不過貓女姐都係唔除好過除。
果個年代約女係好難
第一關係囉電話
第二關係係打電話去佢屋企,而打去人地屋企好大機會係佢地老豆老母接電話 呢關有可能會過唔到!
之後同條女傾到計,第三關先係約佢出來
咁樣緊係有儀式感
有呢啲野可以事後FF吓都已經開心啦
現實中只會有樓下肥師奶/麻甩佬走上來襟你門鐘話你冷氣機滴水
試過有一次打電話俾女仔, 佢教緊細路做功課, 順口問左我一句 "xxx英文係咩" 但我答唔出
果時我地都讀緊u啦............ 好醜
到底當年Julia同Meg Ryan拍咗幾多套rom com
咁你數到邊個啱拍?
個個都變到勁左膠,睇到都唔開胃
唔醜樣都上唔到位
same
久唔久就煲下

Colin Firth有做過pride and prejudice入面嘅Mr Darcy,所以更加dreamy有buff
Before Sunset, Before Sunrise, The Notebook呢
仲有連登最愛 500 days of summer
What's your number真係半隊Avengers來
老啦
即係點......
事實大明星點會鍾意油頭毒撚
大口朱點會揀佢呢?
係咁岩佢分手空虛寂寞凍(好似係)先揀左佢
睇少D AV
完美波型 10個有9個執過
佢唔洗成塊膠塞入去,可以只係填充少少睇落飽滿D
大口朱真係有風水先俏到佳人
囂grant就相反幸運星奇緣
Netflix 嘅話
It could happen to you 我都覺得好正
TBBT好多毒撚鍾意
你去reddit睇下個culture完全唔同
Friends嗰D你點批評都會有人接受
TBBT你講一句衰嘢佢哋就話 don't let it be that show,唔撚比你講,只可以吹捧
我試過比人del post因為我話覺得Sheldon好煩膠
有方中信
佢點樣油頭毒撚呀
佢有一間書店做老細有夢想,喺倫敦喎notting hill喎
係個人呢啡D,但點睇都係青靚白淨囉
你知唔知已經算係挺
Florence Pugh先叫核突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞