[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
LeBron James, with a minority stake in #lfc, a club seeking to prevent Coutinho from joining Barcelona, wears their jersey on Instagram.

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

佢打過美式足球,應該夠體能打70-80mins
吸兩個後衛等兩隻wing 插入去

冇冷氣點打啊
一早 就好難過 好想叫

呢加少人 叫啦

多d錢
LeBron James, with a minority stake in #lfc, a club seeking to prevent Coutinho from joining Barcelona, wears their jersey on Instagram.

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

冇冷氣點打啊

叫Henry 幫晏飛路 裝囉
Vvd得未啊
Vvd得未啊

去左車
多仔拎住咁多錢就正啦

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

冇冷氣點打啊

啲錢你俾?

準備去瞓

ching番通宵 , 定去左happy

廢青冇工番
前幾日去完泰國番黎就日日都朝早先訓到
係泰國玩左十幾日日夜顛倒轉唔番

聽聞泰國夜場好正 好多靚女

有鳩靚女

有機會真係有鳩 , 但真係有好多好多靚女

有d完美體冇鳩既

Ladyboy通常好主動 試過係泳池同埋club到比佢地非禮 隔左陣先知係LB
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/26/092156_dc0c6490322f58e0628e4eb8735b0bf1.jpg[img][/url]
原來隊長會like番fans張相 男神

好想同謝影

冇現場睇過佢係一大遺憾

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

冇冷氣點打啊

啲錢你俾?

fuck off james自己出都得啦
條賭波撚樣好煩,開十鳩幾個post做乜

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

冇冷氣點打啊

啲錢你俾?

fuck off james自己出都得啦

味係

準備去瞓

ching番通宵 , 定去左happy

廢青冇工番
前幾日去完泰國番黎就日日都朝早先訓到
係泰國玩左十幾日日夜顛倒轉唔番

聽聞泰國夜場好正 好多靚女

有鳩靚女

有機會真係有鳩 , 但真係有好多好多靚女

有d完美體冇鳩既

Ladyboy通常好主動 試過係泳池同埋club到比佢地非禮 隔左陣先知係LB

泰妹
班阿又想罵戰
有預感meeting完fsg會改口風
VVD已經係.......
一早 就好難過 好想叫

呢加少人 叫啦

多d錢

辛苦好多 錢多
一早 就好難過 好想叫

呢加少人 叫啦

多d錢

辛苦好多 錢多

錢多就得啦 驚咩牙 , 後生捱得既
Vvd得未啊

去左車

依家去阿仲熱過去車
Vvd得未啊

去左車

依家去阿仲熱過去車

FSG DLLM

做到好似古仔係罪人
忍痛賣 然後淨袋

做到好似古仔係罪人
忍痛賣 然後淨袋

fsg又然

沙律套衫想點

沙律套衫想點

Vvd得未啊

去左車

依家去阿仲熱過去車

FSG DLLM

賣mustafi買vvd
雲加
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞