[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
應該肯定買到 vvd/中堅自會放沙高?

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

唔買真係屌爆fsg 廢中 cut 段懦夫defensive error email 俾廢中睇

fsg & 廢中:wfc

全部利迷同對手都知利既左閘同左中堅係弱點都唔做d 野

左閘,,,,寄望robertson頂住同keep住進步

上場處子戰打到咁唔差
但係聽日打妓呢個位唔知,(妓右邊邊個打)

聽日出摩
應該肯定買到 vvd/中堅自會放沙高?

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

唔買真係屌爆fsg 廢中 cut 段懦夫defensive error email 俾廢中睇

上場處子戰打到咁唔差

有老虎幫手 唔使驚

幫手?自爆埋一份咋嘛

聽晩右閘位爆硬

上場處子戰打到咁唔差

有老虎幫手 唔使驚

幫手?自爆埋一份咋嘛

聽晩右閘位爆硬

TAA會用守列貝利既方法守山狗
點解個啲轉會賠率會有人信
決定印波衫了,mane定Agger好

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

上場處子戰打到咁唔差

聽日出摩

希望出jelly子

Agger

雲迪克抵達利物浦機場

點會坐咁早機去利

離家出走

豁出去漫遊 不通知親友
Google 咗
張相係回帶vvd 加盟些路迪

信嗰個都傻

http://kerrydalestreet.co.uk/topic/8822889/5/

coutinho

coutinho

Keita

coutinho

Keita

coutinho

Keita

sterling

coutinho

想印Garcia 或者梅利斯
唔知印邊個好

coutinho

唔知印邊個好

Owen

coutinho

唔知印邊個好

Kk啦 反正都係印舊人
[quote]Palace & WBA are set to battle it out for Mamadou Sakho. Liverpool are prepared to negotiate on the structure of a £30m deal. (James Pearce)

If Klopp really thought Sakho was the answer to Liverpool’s defensive frailties that relationship would have been repaired. (James Pearce)[
/quote]
daddy跪底??

知唔知個if字點解

知唔知個would have been點解
[quote]Palace & WBA are set to battle it out for Mamadou Sakho. Liverpool are prepared to negotiate on the structure of a £30m deal. (James Pearce)

If Klopp really thought Sakho was the answer to Liverpool’s defensive frailties that relationship would have been repaired. (James Pearce)[
/quote]
daddy跪底??

知唔知個if字點解

知唔知個would have been點解

雲迪克抵達利物浦機場

點會坐咁早機去利

離家出走

豁出去漫遊 不通知親友
Google 咗
張相係回帶vvd 加盟些路迪

信嗰個都傻

http://kerrydalestreet.co.uk/topic/8822889/5/

精液倒流
點解James Pearce講古會reintegrate嗰幾句同出面風聲完全相反嘅
點解James Pearce講古會reintegrate嗰幾句同出面風聲完全相反嘅

都係9up

記者講既野最多信一半是常識吧

唔炒作記者就要失業

記者講既野最多信一半是常識吧

唔炒作記者就要失業

搵食姐......

喉舌最後放風想 SELL 沙高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞