[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
OK 有2隻味 十幾蚊

好似每次開波前都傳一次古千咁
利得罪左疤d乜
Coutinho 'Asks to Be Left Out of Champions League Squad' in Latest Twist to Summer Transfer Saga
仆佢個街

你當高普on9?

醒下啦好嗎

就編佢入隊
但唔出佢
Coutinho 'Asks to Be Left Out of Champions League Squad' in Latest Twist to Summer Transfer Saga
仆佢個街

你當高普on9?

醒下啦好嗎

就編佢入隊
但唔出佢

on9
有交名就有盃拎
益撚左佢

好似每次開波前都傳一次古千咁
利得罪左疤d乜

死疤狗做埋d野仲陰濕過Fsg

支持fsg學修咁告佢
仆佢個街

你當高普on9?

醒下啦好嗎

就編佢入隊
但唔出佢

on9
有交名就有盃拎
益撚左佢

呢一層....
仆佢個街

你當高普on9?

醒下啦好嗎

就編佢入隊
但唔出佢

on9
有交名就有盃拎
益撚左佢

德國啤垃圾
仆佢個街

你當高普on9?

醒下啦好嗎

就編佢入隊
但唔出佢

on9
有交名就有盃拎
益撚左佢

盃真係未夠班,但應該都有獎金既
歐聯名單幾時要交?
歐聯名單幾時要交?

玩fm 通常係9月1,2號
D賭仔
D賭仔

真係唔信佢中
D賭仔

唔中就乜乜乜 簽左沙律隻沙基利狗都未爆炸啦
-6中左次就神咁拜 on99
D賭仔

不過計落好似我on9啲 每場都買50蚊利贏
D賭仔

之前會唔會佢本人都好後悔買得少
D賭仔

不過計落好似我on9啲 每場都買50蚊利贏

年年都買利冠軍
今年買左1000
D賭仔

真係唔信佢中

買左廿蚊雞
我都試過中75倍波膽啦
精壇有篇文笑撚到我仆街 屌夜媽媽諗住捽緊fb就訓
比佢搞到醒晒
精壇有篇文笑撚到我仆街 屌夜媽媽諗住捽緊fb就訓
比佢搞到醒晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞