[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
Paul Joyce: Coutinho stays

stays at barcelona

🤔
LeBron James, with a minority stake in #lfc, a club seeking to prevent Coutinho from joining Barcelona, wears their jersey on Instagram.

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒
LeBron James, with a minority stake in #lfc, a club seeking to prevent Coutinho from joining Barcelona, wears their jersey on Instagram.

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

佢自己今夏都未明

不如過黎利打前鋒

頭鎚

佢打過美式足球,應該夠體能打70-80mins
吸兩個後衛等兩隻wing 插入去
晏早起床, 清新開朗
晨早起床, 清新開朗
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

ching番通宵 , 定去左happy
一早 就好難過 好想叫
一早 就好難過 好想叫

呢加少人 叫啦
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

廢青冇工番
前幾日去完泰國番黎就日日都朝早先訓到
係泰國玩左十幾日日夜顛倒轉唔番
屌你狗鐵又遲
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

廢青冇工番

聽聞泰國夜場好正 好多靚女
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

廢青冇工番

有鳩靚女
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

廢青冇工番

Yes入場費又平 唔似得LKF
上次貪玩入左間印度club 屌你全部男人黎
理古都on9
咪撚踢世界盃囉
反而vvd

原來隊長會like番fans張相 男神
晨早起床, 清新開朗

準備去瞓

廢青冇工番

有鳩靚女

有機會真係有鳩 , 但真係有好多好多靚女

原來隊長會like番fans張相 男神

女先like , 仔不了
好想印vvd
好想印vvd

買件橙色印囉
好想印vvd

買件橙色印囉

拎件車仔印咪心安理得囉

準備去瞓

廢青冇工番

有鳩靚女

有機會真係有鳩 , 但真係有好多好多靚女

有d完美體冇鳩既
一早 就好難過 好想叫

呢加少人 叫啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞