[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
點解James Pearce講古會reintegrate嗰幾句同出面風聲完全相反嘅

喉舌最後放風想 SELL 沙高

係咪晒冧之後已經冇再放料比班記者寫
點解James Pearce講古會reintegrate嗰幾句同出面風聲完全相反嘅

喉舌最後放風想 SELL 沙高

係咪晒冧之後已經冇再放料比班記者寫

信FSG一成都閪

冇放料同冇料放係唔同的
死疤狗買Insigne咪仲好,古打左面冇咁勁,打中又同美斯疊位
買insigne打左,丹比利右,美欺攻中好過啦
死疤狗買Insigne咪仲好,古打左面冇咁勁,打中又同美斯疊位
買insigne打左,丹比利右,美欺攻中好過啦

古去到都係坐暖個bench姐
我表姐喺修咸頓賣麵包,今朝佢話見到vvd買左兩份話怕坐火車肚餓 
我表姐喺修咸頓賣麵包,今朝佢話見到vvd買左兩份話怕坐火車肚餓 

冇買水?唔驚口渴 ?

真,我家姐都有同我講

真,我家姐都有同我講

比佢聯絡方法我
利申網媒

真,我家姐都有同我講

屌你,咪放假料啦

我細佬喺修頓掃地,今朝佢話見到VVD買左份報紙,話怕坐車悶喎

真,我家姐都有同我講

比佢聯絡方法我
利申網媒

我表弟個fd負責修頓球場個廁所
佢話vvd上次屙尿分咗5次屙
我老死係修咸頓做火車站D賣飛既機

佢話見到VVD用佢同事果部機買左張飛上左車
我老死係修咸頓做火車站D賣飛既機

佢話見到VVD用佢同事果部機買左張飛上左車

去倫敦

真,我家姐都有同我講

比佢聯絡方法我
利申網媒

仲一路屙一路唱YNWA

真,我家姐都有同我講

比佢聯絡方法我
利申網媒

gay佬轉用廁所
其實有VVD都係會利化

因為主要係防守體系柒
古仔去巴塞既話, 都要小心恐襲
其實有VVD都係會利化

因為主要係防守體系柒

同埋大傷完
變成懦夫mkII
利撚興一邊自己ff一邊叫人唔好ff架咩
Lovern: " i dun want to talk about that"
利撚興一邊自己ff一邊叫人唔好ff架咩

邊個有FF
其實有VVD都係會利化

因為主要係防守體系柒

高普足球 2閘進攻 隊波冇攔截型防中
咩中堅都死 (當然路夫雲就緊加死
根本防中重要過中堅
一個防守強既中場執到好多屎 減輕左後防好多壓力
勁既防中 可能玩超技術係中場犯規
中堅一犯規都危險範圍
可惜買唔到基達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞