[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
唔知 ox , 係味用腦踢波果種 , 但改造佢成防中會幾好 , 反擊佢帶波衝上去會好快

但防守應該要浸下

乜春都防中
唔知 ox , 係味用腦踢波果種 , 但改造佢成防中會幾好 , 反擊佢帶波衝上去會好快

但防守應該要浸下

出名唔用腦
sor,忍唔住留個言
張伯倫冇你地想像中咁好
唔係咁勤力,防守唔集中,表現唔穩定
decision making有時有d問題
唔好對佢踢中場有咁大期待,除非戰術唔洗佢防守

下,想簽佢都係想多隻翼, 冇諗過要踢中場

我見你地好似成日想佢踢中場
同埋佢成日都話想做謝四,雲加同佢自己都話未來位置係中場中

咁佢現時最佳位置係翼 , 目標係將來成為中場中姐
sor,忍唔住留個言
張伯倫冇你地想像中咁好

之前傳過張伯倫 我特登睇左兩場阿記
通常拎完波一推即甩 或者浪射峨眉月
所以唔明點解咁多人j

差隻左翼 雖然咁講 巴布同利亞拿當年已經都好sharp

利亞拿有料架 不過進攻意欲唔夠 如果速度快d肯定勁好用
巴布就好似沙拿
個人覺得salah預先判斷能力好d 不過射術未夠

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班

利亞拿:中伏
巴布番去荷甲有勁過

依家踢土超踢得幾好

利亞拿唔係串肥賓同球會先無得岀咩 本身技術幾好
巴布副body好正 但除左入19000個球同反勝阿仙奴都無乜代表作

我覺得利亞拿同唐寧差唔多級數 ....
sor,忍唔住留個言
張伯倫冇你地想像中咁好

阿妓個陣唔岩放佢中場

3中場有人carry佢就容許佢上上落落
睇唔出張伯倫有幾勁 睇幾場阿記都係獨食峨眉月頂射出界 ? 有冇人同我講解下點解張伯倫都要j ?

都勁過利而家條中場啦
利班中場連峨眉月起都唔敢呀

以前利成日峨眉月鳩射係猜唔入 進攻無版斧 依家有文尼沙拉 仲要張伯倫黎峨眉月鳩射做咩?
利申 未睇過佢打中場

英人 , 有火 , 快 , 勤力

都係個句 點會走

會走 , 但去利機會細

佢利迷黎
睇唔出張伯倫有幾勁 睇幾場阿記都係獨食峨眉月頂射出界 ? 有冇人同我講解下點解張伯倫都要j ?

都勁過利而家條中場啦

以前利成日峨眉月鳩射係猜唔入 進攻無版斧 依家有文尼沙拉 仲要張伯倫黎峨眉月鳩射做咩?
利申 未睇過佢打中場

都係個句 點會走

會走 , 但去利機會細

佢利迷黎

唔係禾確先係咩
sor,忍唔住留個言
張伯倫冇你地想像中咁好

咁佢現時最佳位置係翼 , 目標係將來成為中場中姐

咁佢應該想做米拿多啲
翼》free去利踢中中
Ings 如果有人接 放佢走啦
Origi同大師兄都係
只不過隊波少人到除左f9冇笫個正選前鋒先要留
SOlanke 踢法直接好似對抗幾好 俾佢由淺入深綀就岩
仲有5日咋。。快買人啦。。diu
between
賭博害人 賭博如吸毒
Ings 如果有人接 放佢走啦
Origi同大師兄都係
只不過隊波少人到除左f9冇笫個正選前鋒先要留
SOlanke 踢法直接好似對抗幾好 俾佢由淺入深綀就岩

ings而家賣都唔方好價
擺喺度打吓盃仔囉
sor,忍唔住留個言
張伯倫冇你地想像中咁好

所以就要黎利物浦吧

但防守應該要浸下

出名唔用腦

屌can又有用腦
而家仲期待會買人係咪諗多左
Can唔撚續?

都勁過利而家條中場啦

利申 未睇過佢打中場

都係個句 點會走

會走 , 但去利機會細

佢利迷黎

唔係禾確先係咩

咁我記錯
sor
Can子近況好嗎

想搵個水泡
Aug 23: Klopp gives Demirbay an extended hug after the game.

Aug 26: "Klopp eyeing a move for Hoffenheim midfielder Kerem Demirbay. (Bild)"
Aug 23: Klopp gives Demirbay an extended hug after the game.

Aug 26: "Klopp eyeing a move for Hoffenheim midfielder Kerem Demirbay. (Bild)"

睇左兩場都冇乜印象
仲有5日

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞