[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
其實vvd個度係話唔賣定唔夠錢?

唔賣比利
Emre Can has an agreement to join Juventus on a free transfer in 2018 [GdS]

真嘅話

咁唔出佢了
Emre Can has an agreement to join Juventus on a free transfer in 2018 [GdS]

真嘅話

咁唔出佢了

唔買人有得你唔出咩
發覺近年垃圾利專出25

真嘅話

咁唔出佢了

唔買人有得你唔出咩

到時買到基達
佢咪走囉

真top10

呢隊當年世界最強啦 係差死球防守

中場Top3就一定係
生波組織仲差d

差隻左翼 雖然咁講 巴布同利亞拿當年已經都好sharp

利亞拿有料架 不過進攻意欲唔夠 如果速度快d肯定勁好用
巴布就好似沙拿
個人覺得salah預先判斷能力好d 不過射術未夠

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班
發覺近年垃圾利專出25

謝4:i want to leave

真嘅話

咁唔出佢了

唔買人有得你唔出咩

到時買到基達
佢咪走囉

lalala踢中中,25古踢攻中

真top10

中場Top3就一定係
生波組織仲差d

巴布就好似沙拿

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班

利亞拿:中伏
巴布番去荷甲有勁過

真top10

中場Top3就一定係
生波組織仲差d

巴布就好似沙拿

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班

巴布番去荷甲有勁過

發覺近年垃圾利專出25

謝4:i want to leave

中場Top3就一定係
生波組織仲差d

巴布就好似沙拿

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班

巴布番去荷甲有勁過

依家踢土超踢得幾好

Can: 你地講撚完未

Can: 你地講撚完未

Divock Origi (22) could be allowed to leave Liverpool (on loan) if the club can do the business they want. Origi wants to play more. #LFC

Loan就快手
Divock Origi (22) could be allowed to leave Liverpool (on loan) if the club can do the business they want. Origi wants to play more. #LFC

Loan就快手

Liverpool really in mix for Oxlade-Chamberlain. Thought Chelsea were faves but not so sure now. Hard to see him playing on Sun if he's going

Mirror chief football writer
諗唔明點解can 唔續 有邊隊有歐聯踢下又有正選中場俾你爭黎踢? 留係度踢多兩年好波等拜買返你仲好啦
諗唔明點解can 唔續 有邊隊有歐聯踢下又有正選中場俾你爭黎踢? 留係度踢多兩年好波等拜買返你仲好啦

去同Sturaro爭後備位 Pjanic,Matuidi,Khedira,Marchisio,簡撼得郁邊個

去同Sturaro爭後備位 Pjanic,Matuidi,Khedira,Marchisio,簡撼得郁邊個

接基迪拉班
c10c23.....
個個都走 人又唔撚柒買 邊個踢呀
解散隊波算撚數啦

Loan就快手

Mud business?
嚇唔到我既

巴布就好似沙拿

利亞拿同巴布都有人吹奏

利亞拿都好D
巴布真係垃圾黎
乜鳩野閃光巴布

😂巴布都夠膽話似沙拿
巴布踢英冠都未夠班

巴布番去荷甲有勁過

依家踢土超踢得幾好

利亞拿唔係串肥賓同球會先無得岀咩 本身技術幾好
巴布副body好正 但除左入19000個球同反勝阿仙奴都無乜代表作
睇唔出張伯倫有幾勁 睇幾場阿記都係獨食峨眉月頂射出界 ? 有冇人同我講解下點解張伯倫都要j ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞