[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike
仲話一哥簽水貨
施古神第一場就入世界波

咁其他新兵入左幾多球?

月巴2球
軒拉真係好gay
仲話一哥簽水貨
施古神第一場就入世界波

咁其他新兵入左幾多球?

朗肥已經入左兩
軒拉真係好gay

都唔係姐
https://youtu.be/UumxwKo2ttY
軒拉真係好gay

拉 = 沙拉
6月課金買左古
真係傷透我心

仲要今年件主場咁靚
國米賣古仔連sell on clause都冇落
今年英超應該係我地

好像高普講
連法甲11人(應該勁野)都打後備

後備深度足夠
6月課金買左古
真係傷透我心

仲要今年件主場咁靚

好彩主場係印軒
6月課金買左古
真係傷透我心

仲要今年件主場咁靚

好彩主場係印軒

印mane啦
黎左先一季唔預佢即走
國米賣古仔連sell on clause都冇落

嗰時既古都無人睇得佢起
唔係利 佢番左巴甲啦
三個月嘅閪轉會窗終於就完,又一個轉會窗反映fsg真係一個冚家剷黎
Klopp will put aside his own personal disappointment at Coutinho’s conduct because he knows what a difference he can make. (James Pearce)

He also knows that Coutinho remains a popular figure in the dressing room. (James Pearce)
Palace & WBA are set to battle it out for Mamadou Sakho. Liverpool are prepared to negotiate on the structure of a £30m deal. (James Pearce)

If Klopp really thought Sakho was the answer to Liverpool’s defensive frailties that relationship would have been repaired. (James Pearce)
今年英超應該係我地

好像高普講

後備深度足夠

sick ball
今年英超應該係我地

好像高普講

後備深度足夠

sick ball

咁早發功
6月課金買左古
真係傷透我心

仲要今年件主場咁靚

好彩主場係印軒

咁有紀念價值既衫梗係要留比隊長軒
Coutinho will be reintegrated into the squad after the break. Klopp will seek to draw a line under the Brazilian’s actions. (James Pearce)
古仔條戇尻只會覺得利物浦係咁台高個價攪到巴塞唔買佢

事實佢係垃圾利打左咁耐先有依家既成就,佢又唔係一出道就好似屁馬個名咁響,反骨到咁真係撐唔落

唔知最後件事點發展啦
但隊波歐聯晉級都唔恭賀已經說明佢個心走左啦
對比啦子跛都黎睇

講真唔係利比機會佢
可能仲係季季比國米借去東借去西然後放棄

我果陣咁講俾人話假利

我果陣話古反骨比人話係羊係港豬咁都中fsg 奸計

講真上場附加賽主場都唔黎真係好過份,佢話晒都更衣室大佬,神軒都要做佢契弟,佢咁都唔黎撐隊友究竟咩背傷咩病咁嚴重唔可以坐係到撐,係嚴重到咁既今年就唔好踢喇
今年英超應該係我地

好像高普講

後備深度足夠

連法甲11人都準備賣走
買aox啦,咁相打中場中,古la唔係度比佢打住中先,解決左冇人帶得生個波呢個問題先
古仔條戇尻只會覺得利物浦係咁台高個價攪到巴塞唔買佢

事實佢係垃圾利打左咁耐先有依家既成就,佢又唔係一出道就好似屁馬個名咁響,反骨到咁真係撐唔落

唔知最後件事點發展啦
但隊波歐聯晉級都唔恭賀已經說明佢個心走左啦
對比啦子跛都黎睇

講真唔係利比機會佢
可能仲係季季比國米借去東借去西然後放棄

我果陣咁講俾人話假利

我果陣話古反骨比人話係羊係港豬咁都中fsg 奸計

講真上場附加賽主場都唔黎真係好過份,佢話晒都更衣室大佬,神軒都要做佢契弟,佢咁都唔黎撐隊友究竟咩背傷咩病咁嚴重唔可以坐係到撐,係嚴重到咁既今年就唔好踢喇

最衰都係拉蘭拿 做cheap晒
仲話一哥簽水貨
施古神第一場就入世界波

咁其他新兵入左幾多球?

月巴2球

堅尼1球
[quote]Palace & WBA are set to battle it out for Mamadou Sakho. Liverpool are prepared to negotiate on the structure of a £30m deal. (James Pearce)

If Klopp really thought Sakho was the answer to Liverpool’s defensive frailties that relationship would have been repaired. (James Pearce)[
/quote]
daddy跪底??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞