[少理阿疤正仆街]利物浦 對 阿仙奴 (5)😏

1001 回覆
8 Like 49 Dislike

雲迪克抵達利物浦機場

點會坐咁早機去利

離家出走

豁出去漫遊 不通知親友
應該肯定買到 vvd/中堅自會放沙高?

少年你太天真了

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

雲迪克抵達利物浦機場

點會坐咁早機去利

離家出走

豁出去漫遊 不通知親友
Google 咗
張相係回帶vvd 加盟些路迪
vvd 要相堅定流呀 每次見到有少少希望真係忍唔住想射出黎

你當假會好過啲

唉 好撚on9

又射唔出

the transfer window is ended. but players can be sold until 31 Aug.
sakho 賣到30k,係咪即係會買人?

30k夠買陳7

vvd 要相堅定流呀 每次見到有少少希望真係忍唔住想射出黎

你當假會好過啲

唉 好撚on9

又射唔出

比啲時間
sakho 賣到30k,係咪即係會買人?

30k我地連登仔夾錢買佢返黎做吉祥物啦

雲迪克抵達利物浦機場

點會坐咁早機去利

離家出走

豁出去漫遊 不通知親友
Google 咗
張相係回帶vvd 加盟些路迪

信嗰個都傻

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

唔買真係屌爆fsg 廢中 cut 段懦夫defensive error email 俾廢中睇

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

唔買真係屌爆fsg 廢中 cut 段懦夫defensive error email 俾廢中睇

fsg & 廢中:wfc

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

全部利迷同對手都知利既左閘同左中堅係弱點都唔做d 野

No
賠率無乜點跌過,大家唔洗劣得咁狠住
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/26/130243_783d7f804277e68f9121d66331edf64c.jpg[img]

但竟然去轟升飛升到13賠

冇打過丁
借charlie Adam 返去打攻中好過啦
横掂老母咁廢
如果比車仔打包vdj ox就好笑
回購suso未
如果比車仔打包vdj ox就好笑

有乜好笑

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

左閘,,,,寄望robertson頂住同keep住進步

上場處子戰打到咁唔差
但係聽日打妓呢個位唔知,(妓右邊邊個打)
借charlie Adam 返去打攻中好過啦
横掂老母咁廢

而家個肚腩幾大?

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

上場處子戰打到咁唔差

有老虎幫手 唔使驚

少年你太天真了

放沙高但係無人買入

上場處子戰打到咁唔差

有老虎幫手 唔使驚

幫手?自爆埋一份咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞