Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
聽講三叔香港區維修好閪係咪真架?
定係搵其他街舖去整比較好
而家部a34一直有水份警告充唔到電
明明無入過水
我都聽聞係
但呢度有巴打試過話換咗代理之後好咗好多
我都係啱啱轉會,唔知到時要claim samsung care+會唔會比人嫌三嫌四reject
原來buds3 無得無線叉電
好似得pro
渣兜s24簽帳回贈期限就到仲未有聲氣
pro定普通?有冇好聽左/方便左?
普通
感覺上啲聲好過airpods
但未試地鐵講電話呢樣
s24嗰轉 拎左喇wo
咪玩Buds已經支持 Buds3點會唔支持
啱啱入360睇未有喎

喺個殼背定邊度?
依家用線叉緊
你試下用手機個wireless powershare功能睇下叉唔叉到
唔得
睇個網都唔見有無線叉電呢個feature
不過駁線叉電都可以接受
Galaxy Tab S10 系列平板 網傳今年 10 月發表
Both the Galaxy Buds 3 and the Buds 3 Pro feature IP57 water and dust resistance, wireless charging, and support for Samsung’s proprietary Bluetooth codec for high-quality audio streaming. They also include an Interpreter mode that can translate conversations in real time when paired with a compatible Galaxy device.
係咪個殼問題
頂, 自膠一打
原來要打直擺到啱啱好先得
岩岩出左卡
分期簽帳係咪都會一炮過派彩?
點怪法?
same
豐澤 $3998 買s23 256gb 好 定有其他選擇?
影食物相唔係原色彩
care第三方保險嚟,好似安全
same
+1
原來S24渣兜回贈好多人都未有,咁我都放心d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞