Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
S24 Ultra諗緊換唔换Fold6好?
轉唔轉得?
watch 7本身都唔轉得,裝左上梗係都唔轉得
但佢都有出wtach 6 classic嘅Bezel , 個個係轉得
Btw其實我覺得新sensor hardware應該冇問題,只係algo software做得唔夠生果好
想問下S24 個主屏幕apps畫面
有冇得上下拉
唔係左右拉
我換機頭2日都係咁 之後好正常
一日咁就睇定啲先啦 iphone第一日咪一樣熱辣辣
問題係samsung嘅算法唔信得過 你睇佢上一代sensor用到watch 6咁多代都無撚改善過
我屌 今日部S24+用用下 輕左機卡左an個OS畫面
之後強制重開又冇事 嚇撚親
相機s24u勁好多wo
摺機又唔同玩法, 或者試下先?
見Fold6專網隻黑色紋理幾靚架, 專門店都見過有得睇
唔計影相唔介意摺左芒細左的話
想問circle to search有無兌匯率?
一時得一時唔得咁
見Samsung health上台講野嘅都係鬼佬,可能呢part係外國分部搞
LM
岩岩訂左watch ultra,想問下是咪聽日後日就收到?因為見佢官網咁寫但見街好似22/7發售
姐係7唔lag?
尋日去撚左下隻buds 3 pro 唔知係咪模型機問題 攞上手勁膠 特別係隻銀色 成隻玩具咁 反而白色都叫入得下眼 可能因為似隔離 不過人地支柄做圓形唔係冇原因 依家隻buds起晒角啲接口位又唔靚 好似啲山寨次貨咁 唯一讚嘅係戴上耳冇不適都幾輕幾舒服

依家想買都係貪佢條燈幾特別 但係上網北美教育商場個網睇 直頭落唔到單冇晒貨 出貨期係8月中 個優惠碼聽日就到期 睇黎應該都係skip嘅機會大

btw想知依家要延遲出貨 係咪唔會等到有深入評測睇架啦?
唔係掛仲諗住用獅子優惠入
8 月 15 號起送貨喎,等到就等啦
我就焗等,冇得取消訂單
其實而家係咪間間電器鋪都有送錶帶同禮券優惠?

不過最好問咗先,正常有擺出嚟話預訂有咩優惠
諗住上網,用Red卡食多4%回贈
係授權經銷商訂咗,有錶帶同禮券,佢話24號有得攞
其實係咪真係冇人訂摺機?
我尋日行咗幾間大鋪都同我講有現貨買

S24嗰期遲咗訂真係要等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞