Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
cls
buds pro用家表示等咗3年 buds 2 pro啲聲同降噪唔掂
buds pro太大舊戴左冇耐就耳痛
係 戴兩三個鐘就要攞落抖抖但調音真係好正 搵咗成年都未有耳機調音好過佢
同xm5 有無得比
xm5調音同buds pro差唔多 但細節同低音會多少少 但貴好多wor 同埋我唔太鍾意低音
xm5 $1500 有la
貨出左門理撚得佢啦
Btw watch個三星keyboard點裝速成
中文(香港)default得筆劃
中文(台灣)又得注音

Gboard 中文香港得倉頡但手寫都冇
s23+下面喇叭冇聲,係咪我問題
reboot解決左但係點解會咁
個日去專門店玩唔覺lag
airpod 定pro
xm5 咁斷法,幾好音都無用
但我覺得如果三叔情願大規模回收/延期
都唔由得個客照用用到出事先上維修部/CS
應該真係大件事
我會俾番佢
當年buds pro 全新買咗1200 而家全新500 嗰時samsung當贈品送先咁平
buds pro用咗三年真係一次都冇斷過 cls 而家係配對時快時慢 唔知關唔關老化事
當年碌7事件
支持
咁細個mon點打
用語音
好聲過係一定
我用咁多年iphone 我都明呢樣野
係唔明點解有會話iphone 搭airpod pro 係最高享受
根本d 聲就一舊野擺到最前咁俾你聽
你拎個bud 配個iphone 聽下同一首歌已經有分別
木耳金耳都好 左右立體都識分吧
唔好講咩iphone 只support aac
就咁用youtube music 個分別已經向度

air pod /pro 係方便啫
駁得快如果換device 又快轉過去
有冇人知而家 Samsung 官網出貨仲係咪 Synnex
devialet gemini 2都唔係好得去邊,藍牙抗干擾能力幾差下,路過藍牙黑點會窒到pk但未去到斷
galaxy buds感覺藍牙性能一代不如一代,當年buds+完全無投訴,跟住buds 2 pro同buds FE都麻麻,路過馬路偶爾會窒。buds pro同buds 3 pro無買,但不約而同都有QC問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞