Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
dummy 本來就係膠啲
就算電話個dummy 話同一隻色,拎上手都差啲
寫23起貨 而家變左24
聽日屋企冇人 轉地點又要多一日先有錶撚
太撚多野要SET,
以前APPLE 有佢自己生態圈, 所以你咩都用晒APPLE 就啱
但而家SAMSUNG 又自己既生態圈, google 又自己一個
好似password manager, 以前icloud keychain 就搞撚掂
但samsung 可以用samsung pass, google password, bitwarden 等
唔知用邊個好,
但samsung browser 又只可以用samsung pass 喎
好啦, 咁你咪用chrome 但galaxy ai 又係晒自己D app 度
我而家都好混亂
有無高手解答下
唉,我 8 月 15 號想早出貨都冇
豐澤網店而家訂,25 號有得攞啦,死人網店唔畀人 cancel order,一早畀人成張 order 取消咪唔使煩
keyboard最好用samsung 因為可以放samsungpass粒掣落去 你用咩browser 咩app都用到
samsung browser+samsung pass+bitwarden 一齊用
我隻watch ultra 已出貨,應該好快收到
以往一出貨我嗰區好快送上黎我office
samsung browser俾錢果陣用唔用到google pay?
有咩送?
我睇啲鬼佬YT開箱介紹
明明都好多人鍾意11吋

今年送貨唔係.synnex搞?
天機慢過閪

等出10, 買9
我而家就係咁
老婆唔肯轉
以後唔知點SEND 相
睇個網站本身,唔關用咩browser事
我flip5用咗成年都冇事
google photo
其實8達通個額而家係有幾多
可以入到咁多錢咩?
八達通wallet,啫係以前oepay 多多錢都入到
到底有幾想 我部s10+ 收皮

第一次見到呢類通知

遇到同路人,之前買S24 ultra個陣都好掙扎,嚟緊用edu 買埋隻watch,btw 而家係唔係系隻錶度入唔到張八達通?
暫時得Apple Watch 可以入八達通

無跡象將來Galaxy Watch 都可以
密碼用Google 簡單啲

最重要係可以方便咁喺電腦Google Account 搵得返save 左乜密碼
台版?
港版 可能用左 繁體台灣 關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞