Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
Samsung 勁多email send嚟 煩到仆街
講起Samsung pay, 到今日都仲未有8達通
日版已經可以入張sucia 了
屌,淨係出條錶帶畀我托咩
有錶了
7。7
又分開兩個盒
頭$10000有4% rebate
之後得1%
我都蝕咗四百幾
https://tw.news.yahoo.com/%E4%B8%89%E6%98%9F%E6%91%BA%E7%96%8A%E6%A9%9F%E6%96%B0%E5%93%81%E9%A6%96%E6%AC%A1%E5%B0%8E%E5%85%A5ai%E5%8A%9F%E8%83%BD-%E9%A0%90%E5%94%AE%E4%B8%8D%E5%A6%82%E9%A0%90%E6%9C%9F-%E6%AF%94%E4%B8%8A-%E4%BB%A3%E5%B0%91-%E6%88%90-000514059.html

好呀好呀,生意好呀TM roh,你就繼續搞死三星啦 全球foldable 銷量升緊,唯獨flip 6 fold 6系列預訂比目標少2成,耳機就有qc問題,手錶就換完sensor繼續唔準,再加價&減贈品
涓流充電
我都就黎放棄雙修 而家啲產品力真係太差
雙修十幾年好難改
冇轉會呢樣嘢
S23U 建議換fold 6? 定等S25U算
師兄個套邊到買
可能fold捱到pixel正式轉tsmc就過檔 無眼屎乾淨盲
Samsung今年啲宣傳太側埋去AI
咩產品都tag「AI」就當係賣點
S24預售嗰時聽落仲有啲新鮮感好似好勁
但半年後大家都開始知啲所謂AI係乜料
三叔sell摺機仲係咁講半年前啲AI嘢就顯得冇咩貨賣
美馬
G-SHOCK
我依家係Apple全套+一部Android手機
視乎嗰期心情/荷包/邊部An機好似幾正
隻watch ultra無論google wallet或samsung wallet 都add唔到入錶,打過去匯豐都幫唔到我
我隻ultra連samsung wallet都add唔到
「改進了後置攝像頭」,改佢老母咩
講下係點,係咪個plug-in 未裝好,試下手動reinstall 一次

飲撚完monster,渣車都心跳飆升
畀你參考吓:
我凶宅買時 -800,剩係送多角度套,
見過 -1000,好似有埋鍵盤套,
細舖冇留意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞