Samsung Galaxy 討論區 (297) 10/7 Galaxy Unpacked

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我覺得係香港的干擾越來越多
明就明
但我其實係由bose qc ii轉左用buds 2 pro無耐,buds 2 pro而家都未過保養 buds FE係偶爾buds 2 pro無電/漏係公司就轉
呢一刻計1年內,同一段返工路線對比都幾明顯下,bose qcii都無乜窒
有無巴打已經攞到watch 7 / ultra? 想知係咪lag,定純粹demo unit問題
我覺得buds fe都靚過airpods pro
buds fe 真係做到平靚正
我都買左對俾屋企人
係最細粒易跣手
https://unwire.hk/2024/07/20/samsung-galaxy-buds-3-pro-suspend-shipments-3462708/parts/
剛剛才發表不久的 Samsung Galaxy Bud 3 Pro 雖然仍然未正式推出,不過一些已經試用產品的用家表示耳機品質存在問題,Samsung 方面調查後決定「緊急評估和改善」品質,因此需要延期出貨。
3舊水物超所值
閪到仆街個官方維修
咁點算好
真心想救返部機
出街鋪換,番大陸整,換個差電位就可能得
我有部tab 都係自己買料換,唔難
thx巴打
https://www.youtube.com/watch?v=F_pDY47RxE4
期待 我都睇緊,好緊張今次新sensor有無進步
冇諗過啲聲OK
今日去咗門市撚部Fold 6
諗諗吓都係覺得S24 Ultra啱我多啲
跟住我問個sales ,佢話嗰啲新AI功能暫時得Fold同Flip有
例如畫畫,然之後會整張相出嚟嗰啲功能

有冇用S24 Ultra嘅巴打知道係堅定流
係咪要等之後更新?
算核電?
最食電嘅 aod, gps 都長開嚟講。
睇完,結論都係麻麻地 大致係略微好過5pro少少,但始終係頂級價錢,中游表現
買魔術貼帶
我估之後會有,
就好似 S23 等更新,
都有部分 S24 嘅功能新。
好似話八月定九月大更有
Which brand is the best
想問而家點樣買s9 ultra最平?見之前有送a9+宜家咩都冇
真話唔講啦 起碼唔會係呢度講
係咪隔籬 brand 呀
估唔到係好咁多 聽完更加想買
正解 流暢度一樣係AW

講事實無乜所謂,又唔係咩LG G4影相屌打s23u呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞